Předplatit časopis Finmag

W PRAGUE OTEVŘE V ZÁŘÍ NA MÍSTĚ BÝVALÉHO GRAND HOTELU EVROPA W HOTELS POPRVÉ V SRDCI EVROPY

Protext
Protext
13. 5. 2024
Tiskové zprávy
W PRAGUE OTEVŘE V ZÁŘÍ NA MÍSTĚ BÝVALÉHO GRAND HOTELU EVROPA W HOTELS POPRVÉ V SRDCI EVROPY
Zdroj: Protext

Praha 13. května 2024 (PROTEXT) - Luxusní lifestylový hotel W Prague, který je součástí W Hotels Worldwide společnosti Marriott International Inc., otevře své brány na Václavském náměstí už letos v září. Progresivní design, inovativní duch a jedinečný charakter značky W oživí legendární Grand Hotel Evropa. Bývalý ikonický hotel v secesním stylu poprvé přivítal hosty v roce 1905. Známý byl tím, že posouval hranice tehdejšího hotelnictví. To se stane znovu díky vizi a designu společnosti W.

W Prague ["dabl ju"] bude mít 161 pokojů a apartmánů včetně prezidentského apartmá Extreme Wow. Možnosti restaurací a barů hotelu W Prague jsou téměř nekonečné. Hosté si mohou odpočinout a načerpat síly v W Lounge, které je přes den ideální i pro navazování kontaktů. Kávu večer vystřídají koktejly a ruch společnosti. Po celý den uspokojí chuťové pohárky návštěvníků znovuzrozená legendární restaurace Grand Café. Večerní zábavu zajistí Minus One. Prostor, kde drinky připraví ti nejtalentovanější barmani. Vrcholem je střešní bar s venkovní terasou a s nádherným výhledem na centrum hlavního města, kde dostanou prostor nejen lokální, ale i zahraniční DJs. Okamžiky strávené v W Prague rozhodně budou důvodem, proč se vrátit. Hosté si budou moci zaplavat v krytém bazénu "WET", zacvičit si ve fitness centru "FIT" a nechat se hýčkat v "AWAY Spa", které jsou určeny jak pro hotelové, tak pro lokální návštěvníky. W Prague bude také poskytovat jedinečnou službu "Whatever/Whenever", která hostům zajistí cokoli a kdykoli si budou přát. 

Pro další informace nebo pro rezervaci navštivte wprague.com nebo se s W Prague seznamte na Instagramu.

 

PR kontakt: HAUPT, Silvia Haupt Kozonova, pr@silviahaupt.com

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo