Předplatit časopis Finmag

Doporučujeme: Audioteka nabízí stovky titulů za polovinu

PR článek
PR článek
12. 6. 2023

V rámci akce Červen měsíc audioknih pořídíte na největší české audioknižní platformě bestsellery napříč žánry s 50% slevou. Právě teď je výhodně k mání například mnoho thrillerů a detektivek.

Doporučujeme: Audioteka nabízí stovky titulů za polovinu
Zdroj: archiv Audioteka CZ

Červen je tradiční příležitostí, jak na Audiotece doplnit kolekci audio příběhů za zvýhodněnou cenu. Jde už o šestý ročník speciální akce. Letos se v ní během tří etap vystřídají stovky titulů. Své zástupce tu mají i audioknihy v superprodukčním zpracování, které na náš trh Audioteka uvedla. Postarají se o mimořádný posluchačský zážitek. Potěší špičkovým zvukem, působivými audio kulisami a také obsazením jednotlivých rolí, kterých se zhostili prvotřídní herci.

Zdroj: archiv Audioteka CZ

David Laňka: Já, vrah

Z titulů, které vynikají jak obsahem, tak originálními efekty, můžete nyní se slevou pořídit pětidílný audioseriál Já, vrah s Davidem Švehlíkem v hlavní roli Vyšetřovatele. Mapuje příběhy sériových vrahů. Řeší nejen okolnosti jejich činů, ale především motiv pachatele, jeho vztah k oběti i niterné pohnutky. Zdramatizované rozhovory vyšetřovatelů a podezřelých vycházejí z přepisů policejních výslechů a rekonstrukcí. Za autentickými zvuky a kulisami se tvůrci při natáčení často vydávali do terénu. Zamířili i na skutečné místo činu. Dojem tato audiokniha udělala nejen na posluchače, ale i na odbornou veřejnost. Z prestižních cen Audiokniha roku 2022 si odnesla prvenství v kategoriích Nejlepší dramatizace a Nejlepší zvukový design pro dramatizaci.

Zdroj: archiv Audioteka CZ

Tim Weaver: Ztracený

Jde o jeden z thrillerů s ústřední postavou Davida Rakera, který se specializuje na hledání pohřešovaných osob. Tentokrát bude pátrat po Samu Wrenovi – muži, který zmizel z metra. Při vyšetřování však s každou odpovědí vystupují na povrch nové otázky, které nutí Rakera zpochybňovat vše, včetně vlastního úsudku. Nakonec zbývá jediná otázka: Dokáže detektiv Raker rozplést síť lží, kterými Sam Wren opředl svůj život, nebo se stanou osudnými i jemu? Dozvíte se z vyprávění Igora Bareše. I tento titul nakoupíte s 50% slevou v právě probíhající druhé etapě akce Červen měsíc audioknih.

Zdroj: archiv Audioteka CZ

Michael Mareš: Nápad za miliardu

Náš poslední tip z druhé etapy akce patří inspirativnímu bestselleru. Cestu do práce si můžete zkrátit deseti příběhy úspěšných českých projektů a jejich zakladatelů. Oblast technologických startupů autor coby novinář pozorně sledoval téměř 15 let, takže výrazné postavy z tohoto odvětví poznal zblízka. Během četných rozhovorů probíral jejich život, kariéru i pohled na svět. Hodně času strávil také povídáním s jejich kolegy, spolupracovníky, kamarády, konkurenty či rodinnými příslušníky. Podařilo se mu tak podrobně popsat osobní i byznysovou dráhu lidí, kteří stojí za vznikem společností či značek jako Slevomat, DámeJídlo, Rohlík.cz, Socialbakers, Livesport, Zoom International, Kiwi.com, Zásilkovna, Prusa Research a dalších. Čtou Filip Švarc a Kristýna Skružná.

Tirák se vydává na cestu

A pozor! Kromě akce Červen měsíc audioknih odstartoval na Audiotece také originální audioseriál Petra Kolečka Tirák. Jde současně o jeho režijní debut na poli audio tvorby. V hlavních rolích excelují Jakub Prachař a Jana Stryková. První díl si můžete poslechnout již nyní, a to bezplatně.

Více informací a tituly, které jsou právě nyní k dostání se slevou, najdete na Audioteka.cz

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo