Předplatit časopis Finmag

Alcron Restaurant nově nabízí Business Lunch

PR článek
PR článek
9. 8. 2023

Alcron Restaurant je novou hvězdou pražské kulinární scény. Oficiálně otevřen byl v březnu letošního roku a nachází se v prostorách legendárního Alcronu, který byl znovuotevřen jako exkluzivní hotel Almanac X Alcron Prague. Restaurace má zajímavý koncept, který sofistikovaně pracuje s moderními trendy.

 Alcron Restaurant nově nabízí Business Lunch
Zdroj: Hotel Almanac X Alcron Prague

Nově je v její nabídce také Business Lunch – pokud tedy hledáte originální místo, kde skvěle poobědváte s kolegy nebo obchodními partnery, neváhejte! 

Alcron Restaurant vás uchvátí svým designem. Je to místo, kde na vás dýchne tradice, vždyť se tu setkávaly hvězdy prvorepublikového společenského života. Kouzelný styl Art Deco, který zahrnuje několik původních prvků, citlivě podtrhují díla mladých českých umělců. Výsledný celek působí velmi originálně a příjemně.

Nabídka Alcron Restaurantu se nově rozrůstá o Business Lunch, na kterém si hosté mohou pochutnat vždy od pondělí do pátku mezi 11:30 a 15:00. Šéfkuchařka Eliška Hromková každý týden připravuje nové obědové menu se zajímavou nabídkou předkrmů, hlavních chodů a dezertů. Menu, stejně jako kompletní nabídka restaurace, vychází z konceptu plant forward, který preferuje pokrmy na rostlinné bázi, striktně se ale tímto směrem nevymezuje. Navazuje na bohatou tradici středoevropské kuchyně, kterou představuje ve velmi zajímavé a moderní podobě. Velký důraz je kladen na kvalitu a původ ingrediencí i jejich způsob zpracování.

Foto: Hotel Almanac X Alcron Prague

Alcron Restaurant nově nabízí také snídaně pro hosty mimo hotel. Pokud si chcete užít romantický večer se svou drahou polovičkou nebo oslavit výjimečné chvíle s nejbližšími, večeře v Alcronu bude dokonalou volbou. Pochutnat si můžete třeba na vytříbeném degustačním menu nebo využít nabídku párování s víny od místního sommeliera. Těšit se můžete na skutečně autentický chuťový zážitek a neopakovatelnou atmosféru!

Sledujte nás online:

Instagram https://www.instagram.com/almanacxalcronprague/

Facebook https://www.facebook.com/AlmanacXAlcronPrague/?locale=cs_CZ

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/almanac-x-prague/

O ZNAČCE ALMANAC:

Almanac X Alcron Prague hotel je sítí luxusních butikových hotelů s celoevropskou působností.

Otevírací doba restaurace

Foto: Hotel Almanac X Alcron Prague

Pondělí  11:30 – 15:00

Úterý     11:30 – 15:00    18:00 – 23:00

Středa   11:30 – 15:00    18:00 – 23:00

Čtvrtek  11:30 – 15:00    18:00 – 23:00

Pátek     11:30 – 15:00    18:00 – 23:00

Sobota   18:00 – 23:00

Neděle   zavřeno

Pod její křídla aktuálně spadají hotely Almanac Barcelona a nový Almanac X Prague, který byl slavnostně otevřen v březnu 2023. Ve stejném měsíci byl také otevřen Almanac Palais Vienna a další projekty na sebe nenechají dlouho čekat.

Značka Almanac, která je v majetku vídeňské WSF Group, vznikla z podnětu rodiny Haselbacherů. Almanac není jen dalším hotelem z mnoha, je pokladnicí jedinečných zážitků: je živoucím a svěžím průvodcem po konkrétním městě. Nabízí jedinečnou příležitost proniknout do samého nitra místa a vychutnat si jeho autentické kouzlo. Každý z hotelů sítě Almanac vypráví svůj příběh – příběh, který se skrývá v jeho zdech a promlouvá k nám nejen ústy prvotřídního personálu, ale i prostřednictvím každého, pečlivě zvoleného kousku interiéru. 

S otevřením pražského hotelu vstupuje na evropský trh nová luxusní kolekce hotelů s názvem Almanac X. Ta obohacuje původní koncept o nový, požitkářský rozměr: soustředí se na lokální kuchyni a nápoje, je pomyslným průvodcem, představujícím místní lahůdky. Hotel Almanac X Alcron Prague jako první v řadě nabídne svým hostům prémiovou, tradiční, sezónní kuchyni, která vznikla s ohledem na udržitelnost. Důraz je kladen na inovativní a svěží přístup, který nabídne hostům autentické zážitky v zbrusu novém balení.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo