Předplatit časopis Finmag

Nové multifunkční tiskárny HP se špičkovými vlastnostmi

PR článek
PR článek
15. 5. 2023

Mimořádný výkon a zabezpečení vám ve firmě zajistí nové multifunkční laserové tiskárny HP LaserJet Managed MFP E700 a E800. Pochlubit se navíc mohou i moderním designovým vzhledem.

Nové multifunkční tiskárny HP se špičkovými vlastnostmi
Zdroj: HP Inc Czech Republic

S novými tiskárnami HP LaserJet Managed MFP E700 a E800 už nebudete muset netrpělivě čekat, než se vám dokumenty konečně vytisknout či naskenují. Jejich na míru navržený čtyřjádrový procesor HP minimalizuje prostoje a můžete se tak spolehnout na mimořádně rychlý tisk (až 70 str./min), stejně jako na rychlé skenování (až 300 obr./min) a rozpoznávání textu (OCR). Samozřejmostí je přítomnost technologie obrácení listů a inteligentní podavač papírů.

Skenování je s těmito tiskárnami radostí i díky digitální úpravě naskenovaných dokumentů či pokročilé automatické detekci, která dokáže vybrat kvalitu obrazu na základně typu úlohy, rozpoznat oboustranný tisk i automaticky oddělit úlohy při skenování. Díky technologii HP Flow také můžete odeslat naskenované dokumenty více příjemcům v různých destinacích. Na velké 10,1" dotykové barevné obrazovce s rozlišením 1280 × 800 px si snadno přizpůsobíte možnosti doručení pro každého příjemce. Modely Flow jsou navíc vybaveny také klávesnicí v plné velikosti. Ta slouží společně s displejem ke snadné digitální úpravě, označování a kontrole skenů před tiskem či rozesláním příjemcům. Těšit se můžete také na lepší a energeticky úspornější tisk nejen díky tonerům z recyklovaných materiálů. Prázdné tiskové kazety lze navíc bezplatně recyklovat v rámci programu HP Planet Partners.

Tyto nové modely jsou důkazem, že tiskárny mohou být pýchou každé kanceláře. Díky šesti barevným variantám předního panelu je můžete sladit s designem vašeho interiéru, což dodá místnosti novou energii a tiskárna do ní skvěle zapadne. Nadčasový design těchto tiskáren z nich pak dělá zařízení, která nebudete muset nikde ukrývat.

U tiskáren HP LaserJet Managed MFP E700 a E800 se můžete spolehnout na to, že se nestanou obětí hackerů. Modely z řady HP Managed jsou těmi nejbezpečnějšími tiskárnami své třídy na světě. Díky zabezpečení s řešením HP Wolf Security tiskárny neustále sledují odchozí datové přenosy, blokují podezřelé požadavky a přizpůsobují se novým hrozbám. V případě odhalení hrozby se tiskárna automaticky sama opraví a restartuje do bezpečného stavu, čímž šetří čas vašeho IT oddělení.

Tiskárny HP LaserJet Managed MFP E700 a E800 jsou tak ideální volbou do moderních kanceláří jakožto chytré, flexibilní a skvěle zabezpečené řešení pro veškeré skenování, tisk a kopírování dokumentů.

Podnikavé ČeskoFinmag.cz

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo