Předplatit časopis Finmag

Chytrý, flexibilní, individuální

PR článek
PR článek
20. 11. 2023

Loewe bild i.77 dr+ – jedinečný OLED televizor v nové velikosti.

Chytrý, flexibilní, individuální
Zdroj: Loewe

Společnost Loewe pokračuje v rozšiřování řady OLED televizorů bild i. Tentokrát se jedná o nový špičkový model Loewe bild i.77dr+ s působivou velikostí úhlopříčky 77 palců (196 cm). Jako u všech modelů bild i používá společnost Loewe i zde nejnovější technologii zobrazení a špičkový hardware. Loewe bild i.77 dr+ tak nabízí dechberoucí kvalitu obrazu, rychlé a intuitivní ovládání, nejmodernější technologii OLED, inteligentní doplňkové funkce a jedinečný design.

Od uvedení na trh prošla produktová řada Loewe bild i postupným vývojem a stala se synonymem superrychlých a chytrých televizorů s funkcí streamování videa: Díky mnoha funkcím a aplikacím, výkonnému zvuku a široké škále volitelných nastavení představuje řada televizorů Loewe bild i individuálně nastavitelný systém domácí zábavy. Přidáním nového nejvyššího modelu s úhlopříčkou 77 palců je nyní produktová řada dostupná s prvotřídními 4K OLED panely s úhlopříčkami o velikosti 77, 65, 55 a 48 palců. Nabízené spektrum perfektně splní jakýkoli požadavek zákazníka na velikost obrazu.

Nejnovější UHD OLED panel s perfektním jasem

Loewe bild i.77 dr+ nabízí díky nejnovějšímu Ultra HD OLED panelu vysoce kontrastní obraz a působivé spektrum barev. Zpracování obrazu navíc podporují nejmodernější technologie jako HLG, HDR 10 a Dolby Vision™. Loewe bild i.77 dr+ přichází k zákazníkovi zkalibrovaný, vynikající kvalita obrazu je garantována již při prvním zapnutí televizoru. Vlajková loď společnosti Loewe postavená na algoritmech optimalizovaných v průběhu celého desetiletí nabízí přirozený, harmonický obraz splňující požadované normy a vynikající vysokou přesností, který svou reprodukcí potěší i ty nejnáročnější diváky.

Sofistikovaná elektronika a komfortní nahrávání

Technickým základem je řešení Loewe SL7 s nejnovějším operačním systémem Loewe os7.4. Loewe bild i.77 dr+ můžete začít používat už čtyři sekundy po zapnutí. Sofistikovaná technologie chytré televize nenechá nesplněné žádné přání a uživatelé v intuitivně navrženém menu rychle vyhledají požadovanou funkci. Se standardně integrovaným nahrávacím zařízením Loewe dr+ s pevným diskem s kapacitou 1 TB je spontánní nebo naprogramované nahrávání televizních pořadů nebo pozastavení s časovým posunem hračkou pro každého uživatele.

Všechny parametry a komfortní funkce jsou dostupné pouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači Loewe remote. Díky integrovanému hlasovému asistentovi, rozhraní bluetooth a přímým tlačítkům na dálkovém ovladači pro celou řadu streamovacích služeb je ovládání intuitivní a snadné. Loewe bild i.77 dr+ má navíc nainstalovanou širokou škálu nativních aplikací, jako jsou Apple TV+, YouTube, Zattoo, HD+, Netflix, Amazon prime video, DAZN, FIFA+ a Disney+. Na přehledně uspořádané domovské stránce televizoru Loewe vidí uživatel veškerý důležitý obsah a má téměř neomezené možnosti stran zábavy. Televize, video na vyžádání, poslech hudby, surfování na internetu nebo používání on-line služeb jsou jen některé z funkcí, které chytrá televize Loewe nabízí a reprodukuje v prvotřídní kvalitě obrazu.

Společně s nejnovějším softwarem Loewe os7.4 je řešení Loewe SL7 vybaveno také četnými funkcemi pro použití v systémech hotelové televize a pro automatizaci domácnosti. Patří sem také kompatibilita a podpora systémů Control4 a Crestron pro ovládání systémů automatizace domácnosti.

Zdroj: Loewe

Působivý zvuk – s modulárními komponentami Loewe Audio

Ideálními doplňky televizoru Loewe bild i.77 dr+ jsou dvě sestavy domácího kina Loewe 553 a 531, soundbar Loewe klang bar5 mr se subwooferem Loewe klang sub5 nebo soundbar Loewe klang bar3 mr. Společně vytvoří domácí kino s působivým zvukem. Všechny tyto aktivní audiokomponenty Loewe podporují technologii Dolby Atmos až do prostorového zvuku 5.1.2. a také HDMI eARC pro rozšířené zvukové formáty nejnovějších filmových nebo seriálových produkcí s působivým celkovým hudebním výkonem až 1360 wattů.

Kromě toho je možné díky otevřeným multi-room systémům DTS Play-Fi, Apple AirPlay a Google Cast do sestavy začlenit další reproduktory Loewe klang mr a vytvořit tak multi-room systém. V případě větších místností je pak možné použít libovolný počet subwooferů Loewe klang sub5.

Kvalita v moderním provedení s individuálním instalačním řešením

Loewe bild i.77 dr+ je díky svému 360° designu s lakovaným a látkou potaženým zadním panelem a skrytým vedením kabelů skutečným centrálním prvkem při pohledu z jakéhokoliv úhlu. Zaujme také jako vysoce propracovaný centrální designový prvek s vysokým důrazem na detail. Pod magnetickým krytem se například ukrývají četné možnosti připojení a také všechny kabely, které by mohly překážet. Díky tomuto elegantnímu designu Loewe bild i.77 dr+ harmonicky zapadne do každého interiéru.

Sofistikovaný a jedinečný design je doplněn flexibilními řešeními nastavení, která promění Loewe bild i.77 dr+ v esteticky přitažlivé domácí kino: Plochý panel je určen k montáži na stěnu s univerzálním nastavitelným nástěnným držákem Loewe, volnému postavení na podlahový stojan Loewe flex nebo zavěšení v prostoru na stojan Loewe floor2ceiling. V případě obou stojanů je možné televizi natočit podle potřeby, kabely jsou schované ve skrytém vedení kabelů. Jedním z nestandardních prvků je stojan Loewe floor2ceiling: Toto působivé instalační řešení v podobě tyče vedoucí z podlahy na strop je možné individuálně nastavit podle výšky stropu (až do 2,90 metrů) a požadované výšky TV (od 65 cm). 

Ceny a dostupnost

Produkt Loewe včeteně Loewe bild i.77 dr+ jsou nyní dostupné i v Česku. Najdete je v showroomu VOIX na adrese Dušní 3, Praha 1.

Volitelná zvuková řešení

Sada domácího kina Loewe 553

3999 eur

Sada domácího kina Loewe 531

3399 eur

Loewe sound bar5 mr 1

759 eur

Loewe klang bar3 mr

999 eur

Volitelná podlahová řešení

Stojan Loewe floor2ceiling

899 eur

Podlahový stojan Loewe flex

699 eur

Nástěnný držák slim 432 Loewe

99 eur

Maloobchodní ceny doporučené Loewe Technology GmbH

O společnosti Loewe

Společnost Loewe slaví v roce 2023 velmi speciální výročí: 22. ledna jí bylo 100 let. Již celé století je společnost Loewe synonymem vynalézavosti a luxusních výrobků v segmentu spotřební elektroniky. Od svého založení v roce 1923 a vynálezu elektronické televize v roce 1931 se společnost Loewe rozvinula ve výrobce s celosvětovou působností a dlouhou tradicí. S 200 zaměstnanci a mezinárodní prodejní sítí dnes společnost Loewe Technology GmbH působí ve 42 zemích, kde nabízí své špičkové, elegantní televizory a audioprodukty. Globální značka je patřičným způsobem hrdá na svou výjimečnou inovační sílu, tradici a dokonalé řemeslné zpracování „Made in Germany“. Kulturu značky formovala jedinečná kombinace německé techniky, dokonalosti, jedinečného designu a udržitelnosti. Srdcem společnosti Loewe je tradiční výrobní závod a high-tech výrobní závod v centrále v Kronachu v bavorském obvodu Horní Franky.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo