Předplatit časopis Finmag

Vybrali jsme TOP 10 českých šperků, do kterých se teď vyplatí uložit peníze

PR text
PR text
11. 12. 2023

Vánoce jsou dokonalou příležitostí obdarovat nevšedním dárkem ty, na kterých nám nejvíce záleží. Pokud si i vy lámete hlavu, co pod stromeček nadělit, máme pro vás pár tipů. Vybrali jsme pro vás TOP 10 nejhodnotnějších českých šperků za opravdu zajímavé ceny. Tady jsou.

Vybrali jsme TOP 10 českých šperků, do kterých se teď vyplatí uložit peníze
Zdroj: zlaton.cz

Unikátní prsteny jediné svého druhu

Vybrat dokonalý prsten může být pěkně těžký oříšek. Ať už ho pořizujete pro jakoukoliv příležitost, rozhodně by měl být zcela jedinečný. Pokud však sháníte opravdu dostupný šperk, sáhněte po tomto krásném prstenu s minerálním zirkonem, který stojí jen 2859 Kč. Dáváte-li však přednost barevným drahokamům, tento prstýnek s centrálním topazem osázeným brilianty bude trefou do černého.

Unikátnost dozajista splňuje i brilianty bohatě osázený prsten ve tvaru motýla, který už cílí na opravdu náročné zákazníky.

Zdroj: Zlaton.cz

Nejpovedenější náušnice za skvělé ceny

Nejzásadnější otázkou při výběru náušnic je, jako při nákupu šperků obecně, jakou barvu zlata dotyčný preferuje. Pokud zlato žluté, mrkněte na tyto visací náušnice za 6789 Kč se zapínáním na patent. Velmi elegantní jsou i tyto zirkony osazené náušnice z bílého zlata.

Ty nejkrásnější řetízky a náramky

Z náhrdelníků a řetízků si vybere opravdu každý. Je jen na vás, jakému typu dáte přednost – zda masivnímu zlatému řetězu, nebo naopak minimalistické eleganci v podobě náhrdelníku s brilianty. A pokud sháníte zlatý náramek (5249 Kč) nebo třeba přívěsek za 2299 Kč, vybrali jsme pár povedených kousků.

Tady nadělují nejnižší cenu za gram zlata v Česku

České zlatnictví Zlaton si zakládá na garanci naprosto nejlepší ceny za gram zlata na českém trhu, což představuje férovou alternativu pro všechny, kteří hledají ty nejlepší podmínky pro svůj nákup. A protože jsou ceny šperků ve Zlatonu bezkonkurenční, doporučujeme s nákupem příliš neotálet. Skladové zásoby jsou totiž omezené.

Zdroj: Zlaton.cz

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo