Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Novinky od Vilgain na Rohlik.cz: fitness sortiment se opět rozrůstá

PR článek
PR článek
15. 4. 2024

Zalistování produktů značky Villgain na Rohlík.cz byl úspěch, přišly tisíce pozitivních reakcí. Srdce zákazníků si získalo těsto na pizzu, BIO minutová tortila či proteinová tyčinka Double Trouble. Proto největší online prodejce potravin Rohlik.cz nabídne na 50 nových položek z nejžádanějších kategorií.

Novinky od Vilgain na Rohlik.cz: fitness sortiment se opět rozrůstá
Zdroj: Rohlik.cz

V Rohlíku vědí, že pro podávání prvotřídních výkonů je třeba tělu dodávat dostatek kvalitních potravin. Proto na jeho internetových stránkách nepřehlédněte široký výběr snídaňových vloček, doplňků stravy, ořechových másel a trvanlivých potravin, jejichž kouzlo objevilo již 34 tisíc zákazníků.

Vilgain od Aktinu – základ vašeho fitness jídelníčku

Česká firma Vilgain je synonymem pro kvalitu, prémiovost a výbornou chuť. Produkty pro zdravý životní styl sami vyvíjejí a pravidelně testují. Pečlivě dbají na výběr dodavatelů surovin. Jejich misí je tvořit produkty opravdové kvality za dostupné ceny. Právě díky sdíleným hodnotám dává smysl, že v Rohlíku a Aktinu spojili síly a nabízejí zákazníkům široký výběr těch nejlepších potravin pro sestavení vyváženého jídelníčku. Tento krok je součástí širší strategie online prodejce, která si klade za cíl podporovat české značky, přinášet je mnohem většímu množství zákazníků a současně rozšiřovat svou nabídku. 

Zákazník na prvním místě

Po zalistování první vlny produktů se mezi zákazníky strhla lavina pozitivních ohlasů. Zájem o nové produkty byl tak silný, že bylo na místě jim naslouchat a nabídku rozšířit o položky, které v sortimentu chyběly. Rohlík tedy rozeslal dotazník, jehož výsledkem je na 60 nových zalistovaných položek, které zákazníci milují.

Etické prso v konzervě
Zdroj: Rohlík.cz

Vše pro prvotřídní stravování

Připojte se k řadě nadšenců a nepřehlédněte prvotřídní rostlinné proteiny v prášku, proteinovou limonádu nebo dokonce i tradiční ajurvédský doplněk Ashwagandha, známý pro posílení imunity a snížení stresu.

Vilgain však neužijete pouze v posilovně, ale také v kuchyni. Připravte si například bezlepkovou pizzu, krůtí nebo kuřecí prsa z etických chovů a ozdobte svůj salát avokádovým olejem ve spreji.

Vilgain nabízí také vynikající 100% mandlové máslo s křupavými kousky mandlí, které je bohaté na antioxidanty, vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu. Kromě toho jsou k dispozici proteinové sušenky, tyčinky a další lahůdky, které jsou ideální jako svačina před tréninkem nebo po tréninku. S Vilgainem bude mít vaše tělo dostatek energie a živin pro maximální výkon!

Avokádový sprej v oleji
Zdroj: Rohlík.cz

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo