Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Nová epocha bydlení v Praze

PR článek
PR článek
25. 12. 2023

Vila ÉPOQUE na pražské Bertramce je synonymem pro luxus a eleganci rezidenčního bydlení. Exkluzivní projekt nabízí pět originálních bytů, z nichž každý má svůj vlastní šarm. Z těchto pěti bytů však vyniká jeden český unikát – Penthouse GRAND.

Nová epocha bydlení v Praze
Zdroj: Lexxus

Luxusní byt GRAND a jeho půvabná střešní zahrada hostí bazén s proskleným dnem od rakouské společnosti BERNDORF Bäderbau, který lze díky tepelným čerpadlům využívat po celý rok. Interiéry bytu, vytvořené ve spolupráci s italskou značkou Poliform, jsou promyšlené do těch nejmenších detailů. V bytě se snoubí luxusní design s vrcholnými technologiemi včetně luxusní designové zvukové techniky od Bang & Olufsen. V současné chvíli dotváří vše k dokonalosti i díla sklářského umělce Ronyho Plesla, jako je růže z křišťálového taveného skla nebo ochránce domu Samuraj z unikátního uranového skla.

Nový význam pojmu luxusní bydlení

Projekt Vila ÉPOQUE, jenž definuje novou éru luxusního rezidenčního bydlení, mířícího směrem do budoucnosti, tvoří Penthouse GRAND a další čtyři byty – DECO, BELLE, FLEUR a HAUTE.

Pro všechny byty i společné prostory je charakteristický opulentní design, cit pro luxus a technologickou inovaci, a to s důrazem na soukromí a bezpečnost obyvatel. Vila ÉPOQUE v sobě spojuje moderní technologie s harmonií přírody. Rozlehlá zahrada s pergolou je oázou klidu, která vytváří kontrast k technologickým inovacím, jako jsou tepelná čerpadla, rekuperace vzduchu, chlazené stropy a inteligentní domácnost.

Lexxus

Za tímto ambiciózním projektem stojí řada známých osobností a prestižních společností. Hlavními tvůrci jsou butiková developerská společnost All New Development a pražské architektonické studio under-construction architects. To, co projekt Vila ÉPOQUE odlišuje od ostatních, je přístup developera, který se rozhodl nabízet již dokončené byty, což umožňuje zájemcům osobně prozkoumat nezaměnitelnou kvalitu stavby.

Dokonalé interiéry, které navrhli designéři italského brandu Poliform, doplňují výjimečné interiérové dveře od italské značky Rimadesio. Ateliér Flera a zahradní architekt Ferdinand Leffler jsou podepsáni pod oslnivou podobou společné zahrady i soukromých teras.

Velkoformátová okna jsou od prestižní rakouské značky JOSKO. Výrobcem vstupních dveří je česká firma Termetal, jejíž dveře naleznete i na budově Louis Vuitton Fondation v Paříži.

Prodej tohoto exkluzivního projektu byl svěřen renomované realitní kanceláři LEXXUS NORTON.

Projděte si Vilu Époque

LEXXUS NORTON – Mirek Žebrák
LEXXUS NORTON – Mirek Žebrák
Víc obrázků

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo