Předplatit časopis Finmag

Společnost Paper Back se stala dceřinou společností IGEPA CZ

Protext
Protext
5. 2. 2024
Tiskové zprávy
Společnost Paper Back se stala dceřinou společností IGEPA CZ
Zdroj: Protext

Odolena Voda 5. února 2024 (PROTEXT) - Společnost IGEPA CZ, přední distributor papíru, materiálů pro reklamní průmysl a obalových materiálů oznamuje úspěšnou akvizici společnosti Paper Back, která se stala dceřinou společností IGEPA CZ. Tímto krokem Igepa vstupuje na trh logistických a recyklačních služeb. Rozšiřuje a zefektivňuje tak svou nabídku pro zákazníky a díky komplexnosti poskytovaných služeb posiluje svou pozici na trhu.

S touto akvizicí rozšiřuje IGEPA CZ své portfolio o další dvě důležité oblasti – Logistika a Recyklace, které budou nyní součástí nabídky vedle stávajících Business Unit Paper/Print & Office, Viscom a Packaging. Tímto krokem reaguje společnost na rostoucí poptávku po komplexních řešeních pro zákazníky, kteří si cení efektivního a ekologicky šetrného přístupu.

Jako první pobočka skupiny Igepa Group, splňuje IGEPA CZ požadavky vize 2030: Green. Digital. Competent. Rozšířením nabídky služeb o logistiku a svoz odpadu společnost směřuje k udržitelnému podnikání, digitálním inovacím a zvýšené odbornosti, aby lépe sloužila potřebám moderního trhu.

Objednání na jedno zavolání

Jednou z hlavních výhod této akvizice je poskytnutí komplexních služeb zákazníkovi na jedno zavolání. Zákazníci si nyní mohou objednat produkty z oblasti grafického papíru, materiálů pro vizuální komunikaci, packagingu, logistiky i recyklace a získat je všechny jedním telefonátem. IGEPA CZ disponuje vlastní dopravou, což zajišťuje rychlé a spolehlivé doručení objednaného zboží. Navíc nyní získala prostřednictvím dceřiné společnosti licenci na svoz odpadu, což znamená, že zákazníci mohou jednoduše a ekologicky likvidovat svůj odpad prostřednictvím IGEPA CZ.

Petr Breburda, výkonný ředitel IGEPA CZ, k akvizici říká: “Těším se na novou etapu spolupráce s Paper Back, která nám umožní poskytovat našim zákazníkům ještě komplexnější a udržitelnější řešení, a posiluje naši pozici jako špičkového dodavatele na trhu.”

Michal Pára, jednatel Paper Back, dodává: "Očekáváme, že díky připojení k IGEPA CZ budeme moci lépe reagovat na potřeby našich zákazníků, a zároveň sdílíme hodnoty udržitelného podnikání, což považujeme za klíčové pro úspěšnou spolupráci v dnešní době."

 

O společnosti IGEPA group

Skupina IGEPA je předním evropským specializovaným distributorem, který celosvětově obsluhuje více než 50 000 klientů z oblasti průmyslu, obchodu a maloobchodu. Její sortiment zahrnuje produkty, jako jsou grafické papíry a kartony, obaly a média pro reklamu, včetně technického vybavení a služeb. Se 75 pobočkami ve 24 zemích světa a přibližně 3 500 zaměstnanci dosahuje skupina a její strategičtí partneři obratu přibližně 2 miliard €.

O společnosti Paper Back

Společnost Paper Back je specialistou na polygrafické odpady. Svojí nabídkou pokrývá všechny skupiny odpadů generovaných v tiskařských provozech včetně administrativní podpory vyžadované legislativou. Projekt nakládání s odpady byl zahájen ve společnosti OSPAP v roce 2010. Paper Back zároveň nabízí logistické a distribuční služby paletových zásilek s perimetrem celé ČR.

 

Kontakt:

Jana Albrechtová, Marketing Manager +420 739 604 722 jalbrechtova@igepagroup.com

Michal Pára, jednatel Paper Back +420734337083 michal.para@paper-back.cz

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo