Předplatit časopis Finmag

Představení nového jídelního lístku plného zapomenutých lahůdek

Protext
Protext
17. 4. 2024
Tiskové zprávy
Představení nového jídelního lístku plného zapomenutých lahůdek
Zdroj: Protext

Tábor 17. dubna 2024 (PROTEXT) - Vyhlášená restaurace Goldie Boutique hotelu Nautilus v Táboře a šéfkuchař Martin Košťál, představuje nové letní menu.

Kuchařské umění: 

Objevujeme Zapomenuté Perly Gastronomie. Restaurace Goldie s radostí oznamuje příchod nového jídelního lístku, který slaví zapomenuté suroviny a tradiční postupy, jež často unikají pozornosti.

V naší nejnovější gastronomické nabídce se zaměřujeme na vzácnosti jako jeseter, rybí garum a šnečí maso, spolu s surovinami zpracovanými pomocí fermentace, nakládáním a stařením. Tyto opomíjené postupy přinášejí do našich pokrmů jedinečnou hloubku chuti a bohatství aroma, které posunuje zážitek našich hostů o krok dál.

Přirovnáváme naše kuchaře k umělcům gastronomické scény a vás, naše vážené hosty, k kurátorům této kulinářské expozice. Vaše zpětná vazba je pro nás neocenitelná a těšíme se na vaše reakce na naše novinky.

Nechť nás provází slova George Bernarda Shawa: „Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.”

O restauraci Goldie:

Restaurace Goldie v hotelu Nautilus si v průběhu let vybudovala reputaci jedné z nejlépe hodnocených a vyhledávaných restaurací v jižních čechách.

Nachází se v přízemí hotelu Nautilus a specializuje se na českou i mezinárodní kuchyni, podávanou v moderním a odlehčeném stylu, využívající regionálních a vždy čerstvých surovin. S vysokými stropy, velkými zrcadly a působivou výzdobou od místních řemeslníků a známých českých umělců, včetně Olbrama Zoubka, nabízí restaurace jedinečný výhled na Žižkovo náměstí a jeho historické budovy.

O Boutique Hotelu Nautilus:

Boutique hotel Nautilus se pyšní 22 jedinečně zařízenými pokoji čtyř kategorií, včetně úchvatného prezidentského apartmá s neopakovatelnými výhledy na Žižkovo náměstí. Každý z luxusních pokojů je plně klimatizován a nabízí jedinečnou kombinaci starodávných fosilií a art deco nábytku.

Výjimečné služby:

Konečný obraz dokonalosti a vysoké úrovně služeb doplňuje privátní wellness se saunou, aromatickými koupelemi a nabídkou jedinečných masáží.

 

Kontakt pro Média:

Martin Košťál, šéfkuchař

E-mail: sefkuchar@hotelnautilus.cz

Kontakt: 

Jiří Beneš, ředitel hotelu

Boutique hotel Nautilus

Žižkovo náměstí 20

390 01 Tábor

e-mail: manager@hotelnautilus.cz

www.hotelnautilus.cz

Pro více informací, rezervace a mediální dotazy, kontaktujte nás na výše uvedených kontaktech.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo