Předplatit časopis Finmag

ATMECS Global urychluje inovace v oblasti AI zapojením do sítě partnerů NVIDIA jako poradce pro řešení

Protext
Protext
7. 5. 2024
Tiskové zprávy
ATMECS Global urychluje inovace v oblasti AI zapojením do sítě partnerů NVIDIA jako poradce pro řešení
Zdroj: Protext

San Jose (Kalofornie) 7. května 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost ATMECS Global, známá díky svým vynikajícím znalostem digitální transformace a inženýrských řešení, hrdě oznamuje, že se připojila k síti NVIDIA Partner Network jako poradce pro řešení. Tento milník představuje klíčový krok na cestě společnosti ATMECS k předefinování prostředí umělé inteligence (AI) a strojového učení (ML) a umocňuje její závazek inovovat a zdokonalovat poskytovaná řešení AI nové generace.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20240506523692/cs/

TMECS bude podporovat zákazníky při vytváření a zavádění široké škály řešení posilovaných společností NVIDIA – mimo jiné použitím NVIDIA Omniverse, vývojové platformy pro průmyslová digitální dvojčata, generativní AI s odvozenými mikroslužbami NVIDIA NIM a platformy NVIDIA AI Enterprise pro cloudová a místní nasazení, a rovněž platformy NVIDIA Jetson pro akcelerovanou umělou inteligenci a robotiku.

Lori Banas, Chief AI/ML Officer společnosti ATMECS, se podělila o nadšení z tohoto oznámení a uvedla: „Jsme nadšeni ze spolupráce se společností NVIDIA, což odráží naše odhodlání využít transformační sílu AI a ML. Naším cílem je otevírat nové možnosti a dodávat špičková řešení AI, která řídí obchodní transformaci a vytvářejí konkurenční výhodu pro naše klienty.“

Spolupráce se společností NVIDIA skýtá společnosti ATMECS přístup k odborníkům v dané oblasti a k rozsáhlé řadě technologií AI a ML, včetně nejmodernějších GPU, vysokorychlostních sítí a komplexních softwarových platforem. Toto portfolio nástrojů a odborných znalostí NVIDIA dává společnosti ATMECS možnost navrhovat a implementovat pokročilá řešení založená na umělé inteligenci k uspokojení širokého spektra případů použití napříč odvětvími, od médií a zábavy po zdravotnictví, finance, maloobchod a výrobu.

„Se společností NVIDIA nejen přijímáme budoucnost AI; ale také ji aktivně utváříme a vytváříme pro naše klienty a průmyslová odvětví celosvětově bezkonkurenční hodnotu,“ uvedl Ravi Velagapudi, zakladatel a prezident ATMECS.

S umělou inteligencí mohou klienti společnosti ATMECS změnit způsob, jakým fungují a inovují, poskytnutou bezprecedentní výhodou na konkurenčním trhu s umělou inteligencí. Díky integraci špičkových technologií NVIDIA a širokých odborných znalostí společnosti ATMECS v oblasti umělé inteligence a digitální transformace je tato spolupráce předpokladem poskytovat řešení, která nejen posouvají obchodní procesy, ale také přinášejí podstatnou hodnotu klientům.

Generální ředitel společnosti ATMECS, Gayathri Malolan, řekl: „Tato spolupráce se společností NVIDIA nejen zvyšuje naši hodnotovou nabídku, ale slouží také jako katalyzátor při výchově a rozšiřování našeho talentového fondu, který je v souladu s naší vizí růstu.“

Toto oznámení ukazuje odhodlání společnosti ATMECS řídit obchodní transformaci a poskytovat mimořádnou hodnotu díky využití umělé inteligence, definování nových průmyslových standardů a iniciaci vlny technologické dokonalosti a inovace, které jsou přínosem pro její klienty a jejich širší odvětví.

Další podrobnosti o službách ATMECS a iniciativách v oblasti AI naleznete na www.atmecs.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240506523692/cs/

Kontakty:

Lori Banas- Chief AI/ML Officer

lori.banas@atmecs.com

info@atmecs.com

Zdroj: ATMECS Global

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo