Předplatit časopis Finmag

Globální start věrnostního programu Unity by Hard Rock™

Protext
Protext
8. 5. 2024
Tiskové zprávy

Los Angeles (USA) 8. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - „Come Together": globální start věrnostního programu Unity by Hard Rock™ a nová hvězdná kampaň spojují rozsáhlou nabídku společnosti Hard Rock v rytmu Beatles

Lionel Messi, Noah Kahan, John Legend a Shakira zvou v nové kampani členy věrnostního programu k prozkoumání hotelů a kaváren Hard Rock po celém světě

Společnost Hard Rock International oznamuje globální start jedinečného věrnostního programu Unity by Hard Rock™, který přináší členům výhody ve více než 200 Hard Rock hotelech, kavárnách a Rock Shopech po celém světě jednoduše za to, že dělají, co je baví. Kultovní značka v oblasti pohostinství, zábavy a životního stylu oslavuje spojení svých nabídek pro hosty v novém věrnostním programu pod heslem „Come Together - Spojme se", a to „s malou pomocí svých přátel" – světové fotbalové a kulturní ikony Lionela Messiho, multiplatinového zpěváka a skladatele nominovaného na GRAMMY® Noaha Kahana, kritikou uznávaného multiplatinového umělce, producenta a člena „klubu EGOT" Johna Legenda a globální superstar a nositelky GRAMMY® Shakiry. Ti všichni si zahráli v právě startující vícekanálové kampani „Come Together" podbarvené stejnojmennou klasikou od Beatles, kterou exkluzivně pro tento projekt nahrál Kahan.

Propojení značky Hard Rock s jedinečnými cestovními a zábavními zážitky ještě posílí program Come Together Experiences, který nabídne členům klubu Unity další šanci zažít něco neopakovatelného. Podrobnosti o této sérii mezinárodních slosování, která bude přinášet úžasné příležitosti po celý rok, najdete spolu s pokyny pro přihlášení na unity.hardrock.com/come-together. Do prvních dvou z mnoha slosování se lze přihlásit již nyní:

· Soutěž pro členy klubu Unity by Hard Rock o červencový výlet pro dva do New York City na jeden z prvních celovečerních koncertů Noaha Kahana v Madison Square Garden včetně třídenního pobytu v Hard Rock Hotelu New York. Balíček zahrnuje ubytování v nádherném apartmá, gastronomické zážitky v hotelu a také dárkovou kartu do Rock Shopu v hodnotě 200 dolarů. Přihlašování probíhá do 31. května 2024.

· Soutěž pro členy klubu o jedinečnou all-inclusive dovolenou v cenami ověnčeném Hard Rock Hotel Maldives, který nabízí úchvatné pokoje a vily přímo na moři, výlety za vodními sporty a potápěním, wellness Rock Spa® a 14 stravovacích podniků. Jeden šťastný výherce a jeho host získají letenky a dopravu na 7denní pobyt (6 nocí) v nezapomenutelném tropickém ráji. Přihlašování probíhá do 31. srpna 2024.

Další informace naleznete v úplné tiskové zprávě společnosti Unity by Hard Rock zde nebo na adrese unity.hardrock.com.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=myGO7xRYpzk Logo - https://mma.prnewswire.com/media/808184/Hard_Rock_Logo.jpg

Kontakt: Jonathan Goldman, jgoldman@golin.com

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo