Předplatit časopis Finmag

Investice do vlastní nemovitosti je jistotou. Nahlédněte za oponu top’rezidence Pomezí na Praze 5

Protext
Protext
2. 5. 2024
Tiskové zprávy
Investice do vlastní nemovitosti je jistotou. Nahlédněte za oponu top’rezidence Pomezí na Praze 5
Zdroj: Protext

Pořízení nemovitosti pro rodinné bydlení vždy představuje náročné rozhodnutí. Vybrat tu správnou lokalitu a ideální dispozici domácnosti mnohdy stojí nekonečné hodiny času a přemýšlení. Hledání vysněného domova mohou zájemcům o prémiové bydlení usnadnit nové domy v pražských Košířích, které mají řadu významných předností.

Klidné bydlení nedaleko centra všeho dění

Projekt top‘ rezidence Pomezí přímo sousedí s rozlehlým přírodním parkem Košíře-Motol. Příjemné prostředí pro ranní běh, odpolední procházky s dětmi i večerní venčení čtyřnohých parťáků budou mít obyvatelé ihned za dveřmi svých nemovitostí. Okolí plné zeleně a zdravý životní styl jsou zde skutečně na prvním místě. Z klidného domova pod stolovou horou Vidoule se rezidenti zároveň během několika minut dostanou na rušný Smíchov a do životem pulsujícího centra metropole.

Výjimečnost lokality umocňuje nápadité využití přírodního terénu při výstavbě nemovitostí. Jejich terasovité členění v mírném svahu podporuje vysokou míru soukromí jednotlivých domácností a dává vzniknout obývacím pokojům otevírajícím se do krásné zeleně. Kaskádovitý reliéf jednotlivých fasád vytváří moderní ulici, ve které předzahrádky slouží jako přechodový stupeň mezi soukromým a veřejným prostorem.

Spokojený život celé rodiny

Investice do kvalitního bydlení znamená pro rodinu zisk stabilního zázemí pro aktivní život. Zájemci o nové domy na Praze 5 mohou vybírat z nemovitostí s dispozicí 4+kk nebo 5+kk. Obě varianty představují nízkoenergetické novostavby se zajímavým prostorovým uspořádáním, vysokým materiálovým a technologickým standardem. V samostatných pokojích i venku na zahradě najdou dostatek prostoru pro spokojený život všichni členové domácnosti.

Společnost KKCG Real Estate Group, která za projektem stojí, již v průběhu jara ohlásila úspěšnou kolaudaci nemovitostí z nabídky. Po dokončení závěrečných stavebních prací v průběhu druhého čtvrtletí roku 2024 již nebude nic bránit tomu, aby se do rodinných domů v Praze-Košířích klienti nastěhovali a užili si na zahradě svou první sklenku šampaňského.

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo