Články na téma: peklo na talíři

Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou

Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou

V pokračování rozhovoru s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu bude řeč o českém učňovském školství, stravování ve školních jídelnách a natáčení internetového pořadu Peklo na talíři.

Ondřej Tůma15. 6. 2013
Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat
 5 021

Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat

„Ohrnujeme nos nad něčím, čemu jsme začali za bolševika říkat hotovka. To je ale paradoxně ta složitá kuchyně. Radši jdeme na idiotský kuřecí plátky s broskvema a eidamem,“ říká v exkluzivním rozhovoru šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk.

Ondřej Tůma8. 6. 2013