Předplatit časopis Finmag

Vítek Šubert

Vítek Šubert
Kontaktujte autora
Spoluzakladatel inkubátoru UP21, manažer s více než dvacetiletou zkušeností z korporátního světa a team leader orientovaný na budování silné firemní kultury. Stál u zrodu online byznysu v Česku – na přelomu tisíciletí vybudoval a ve startupovém duchu vedl internetovou divizi tehdejšího Českého Telecomu pod značkou Internet On Online (IOL).
Strávil třiadvacet let v nadnárodních korporacích, například jako regionální marketingový a produktový ředitel v Dell Computers, kde zodpovídal za trhy ve východní Evropě, Skandinávii, Irsku, Portugalsku, Řecku a Itálii. V roce 2015 začal budovat inkubátor UP21 financovaný miliardářem Karlem Janečkem. Dosud jím prošlo přes 15 projektů z Česka i ze zahraničí a dnes má ambici dostat se do top desítky inkubátorů v Evropě.
Co si musí přiznat pět z pěti startupistů
 6 296

Co si musí přiznat pět z pěti startupistů

Říkat si CEO a founder dnes může prakticky každý. Rozdíl mezi těmi, kdo si jen honí vlastní ego, a opravdu úspěšnými je často v (ne)ochotě přiznat si jednu důležitou věc – vedení firmy není nekonečná investorem dotovaná party s nejlepšími kamarády.

30. 8. 2018