Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Články na téma: Ambiente

Óda na maso
 25 374

Óda na maso

Řezník František Kšána mluvil v podzimním Finmagu o lásce k přeštickým čuníkům, bolestivém odchodu z rodinné firmy a pohledu na zapřisáhlé vegetariány.

Ondřej Tůma3. 11. 2018
Tomáš Karpíšek: Potravinářský průmysl nás všechny šidí

Tomáš Karpíšek: Potravinářský průmysl nás všechny šidí

„Možná pomůže, až se pan Babiš a podobní podnikatelé, kteří vlastní všechno, na co si vzpomenete, rozhodnou pro nějakou dobrou věc. Až dospějí ke svým obchodním a finančním cílům a řeknou si, že je čas, aby si vylepšili jméno investicí do něčeho poctivého, tradičního a opravdu kvalitního,“ říká na adresu českého potravinářství restauratér Tomáš Karpíšek v druhém díle exkluzivního rozhovoru.

Ondřej Tůma17. 9. 2011
Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

V prvním ze dvou dílů rozhovoru s majitelem sítě restaurací Ambiente se dozvíte, jak těžké je otevírat podnik v New Yorku, že v Americe jsou taky složitá pravidla, ale nikdo se je nepokouší obcházet, ale také proč je v Česku málo kvalitních kuchařů.

Ondřej Tůma10. 9. 2011