Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Články na téma: kuchaři

Další články na téma kuchaři najdete na Peníze.cz.

Proč jsou české restaurace drahé aneb Gastronomie je radost, ale...BrandVoice
 5 914

Proč jsou české restaurace drahé aneb Gastronomie je radost, ale...

Ceny v českých restauracích jsou vysoké. Vyšší než třeba ve Španělsku či Itálii. Čím to je? A jak se bude situace vyvíjet?

Jurij Kolesnik22. 11. 2023
Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

Český restauratér dobývá Ameriku. Exkluzivní rozhovor s Tomášem Karpíškem

V prvním ze dvou dílů rozhovoru s majitelem sítě restaurací Ambiente se dozvíte, jak těžké je otevírat podnik v New Yorku, že v Americe jsou taky složitá pravidla, ale nikdo se je nepokouší obcházet, ale také proč je v Česku málo kvalitních kuchařů.

Ondřej Tůma10. 9. 2011