Předplatit časopis Finmag

Články na téma: pražský kulinářský institut

Další články na téma pražský kulinářský institut najdete na Peníze.cz.

Roman Vaněk: Daňčí na kančím už neletí
 17 829

Roman Vaněk: Daňčí na kančím už neletí

Podle Romana Vaňka pomalu vyrůstáme z gastronomické puberty. A nic na tom nemění ani úspěch „nadívaných kůžiček“.

Ondřej Tůma8. 8. 2015
Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou

Roman Vaněk: Procházíme gastronomickou pubertou

V pokračování rozhovoru s Romanem Vaňkem z Pražského kulinářského institutu bude řeč o českém učňovském školství, stravování ve školních jídelnách a natáčení internetového pořadu Peklo na talíři.

Ondřej Tůma15. 6. 2013
Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat
 5 293

Roman Vaněk: Peníze se v gastronomii válí na zemi, jen je málokdo umí sebrat

„Ohrnujeme nos nad něčím, čemu jsme začali za bolševika říkat hotovka. To je ale paradoxně ta složitá kuchyně. Radši jdeme na idiotský kuřecí plátky s broskvema a eidamem,“ říká v exkluzivním rozhovoru šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk.

Ondřej Tůma8. 6. 2013
Proč jíme odpad a je nám to jedno?
 5 148

Proč jíme odpad a je nám to jedno?

V obchodních řetězcích se prodávají potraviny pochybné kvality. Podle řady odborníků jsme odpadkovým košem Západu. Českému spotřebiteli to ale – zdá se – nevadí. Hlavně že je to v akci…

Ondřej Tůma3. 8. 2011