Předplatit časopis Finmag

Živě: Třetí ročník konference FinTech Roadmap '24

Protext
Protext
15. 5. 2024
Tiskové zprávy
Živě: Třetí ročník konference FinTech Roadmap '24
Zdroj: Protext

Třetí ročník konference FinTech Roadmap '24 se koná 16. května 2024 v prostorách Václavák 22 v Praze a lze ji sledovat i on-line. Akce shromáždí přední osobnosti z česko-slovenské FinTech scény, aby diskutovaly o nejnovějších trendech a inovacích v oblasti finančních technologií.

Přenos bude zahájen ve 13:30.

Konference je rozdělena na tři sekce.

FinTech Ekosystém

Diskutovat se bude o důležitosti regulací, podpůrných technologiích a podnikatelském prostředí, které jsou klíčové pro růst a udržitelnost finančně technologických společností. Účastníci se mohou těšit na panelové diskuse s odborníky, jako je Tomáš Olexa z České národní banky, Václava Mladěnku z Monet+ a Martina Hobzu z Hobza Legal, nebo třeba na Regulatorní Sandbox v podání Marie Staszkiewicz z České fintech asociace.

Inovace

Sekce se zaměří na nejnovější průlomy v technologiích, které formují budoucnost finančních služeb. Od umělé inteligence až po AI bankéře, účastníci získají náhled na to, jak inovace ovlivňují bankovnictví, investice a další finanční služby v přednáškách jako Skrytý potenciál platebních karet od Mastercardu nebo Trendy v designu investičních platforem od Portu.

Funding & Business Growth

Jak transformovat start-up na úspěšnou firmu? Diskuze ovlivní tématy jako crowdfunding, venture kapitál a strategie růstu. S příklady úspěšných firem a radami od zkušených investorů, tato sekce je určena pro každého, kdo chce posunout svůj podnik na další úroveň. Vrcholem této sekce bude panelová debata pod taktovkou fondu 10x Matěje Turka.

Online stream

Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit osobně, bude konference dostupná také prostřednictvím online streamu. Stream je realizován díky spolupráci s Analytical Platform a EU Legal Advisory, což zajišťuje vysokou kvalitu přenosu a dostupnost pro všechny zainteresované strany z celého světa.

Závěrečné slovo

FinTech Roadmap '24 je nezbytnou akcí pro každého, kdo chce zůstat v popředí rychle se vyvíjejícího FinTech průmyslu. S širokým spektrem témat, od regulací po inovace a růst podnikání, konference nabízí něco pro každého.

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo