Články na téma: jídlo

Proti chicagským větrům. Jak vznikla moderní americká grilovačka
Každé pořádné město ve Spojených státech má přezdívku. New York je Velké jablko, Detroit Motorové město, Las Vegas Město hříchu. A Chicago je Windy City, Město větrů. Žádný div, že světoznámý gril s pokličkou, aby to pěkně hořelo a aby neskřípal popel mezi zuby, vznikl právě na jeho předměstí.

Jménem zákona, jezte česky!
Na každého jednou dojde. Jednou i vy budete jíst vodňanská kuřata nebo kostelecké uzeniny a k tomu přikusovat toastový chléb z Penamu.

Skutečný půst: 40 dnů mimibazarové sodomy
Držet očistnou hladovku znamená pokračovat v konzumním životním stylu jinými prostředky. Kdo chce překonat svoje žádosti a osvobodit ducha, ať jí blafy.

Tomáš Čupr: Burza? Banda týpků v kravatách ničí byznys
Kde jiní byznysmeni začínají, on prozatím končí. Tomáš Čupr přestává řídit Slevomat, „gamblovat“ na burze nehodlá a pouští se – do rozvážky pizzy! OK, sesedat z mopedu s placatou krabicí v ruce, ho neuvidíte, ale... Ale víc neprozradíme – přečtěte si to sami v pokračování exkluzivního rozhovoru.

Proč jíme odpad a je nám to jedno?
V obchodních řetězcích se prodávají potraviny pochybné kvality. Podle řady odborníků jsme odpadkovým košem Západu. Českému spotřebiteli to ale – zdá se – nevadí. Hlavně že je to v akci…