Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Rychlé výběry karet z Fenige.com: Řešení pro moderní podnikání

PR text
PR text
2. 1. 2024

Fenige je globální technologický partner v oblasti plateb pro fintechy, obchodníky a další platební organizace. Společnost nabízí celou řadu platebních řešení navržených pro rychlost a škálovatelnost, šitých na míru vašim individuálním obchodním potřebám.

Rychlé výběry karet z Fenige.com: Řešení pro moderní podnikání
Zdroj: Shutterstock

S certifikací PCI DSS Fenige provozuje vlastní inovativní platformu pro zpracování, přímo propojenou s VISA a Mastercard, která zahrnuje mimo jiné převody kartou, výběry na kartu, online platby, zpracování karet a zabezpečení 3D Secure. Chcete zjistit, jak aktivity Fenige ovlivní řízení finanční likvidity ve vaší společnosti? Neváhejte a zjistěte více!

Podnikatelské prostředí a výzvy ve světle finanční likvidity podnikatelských aktivit

V dynamickém podnikatelském prostředí čelí podniky výzvám souvisejícím s finanční likviditou, která je klíčová pro jejich stabilitu a růst.

Finanční likvidita, schopnost rychle přeměnit aktiva na hotovost bez výrazné ztráty hodnoty, je nezbytná pro řízení krátkodobých závazků, investic a nepředvídaných výdajů. Jedná se především o:

  • řízení peněžních toků,
  • přístup k financování,
  • sledování nákladů,
  • přizpůsobení se měnícím se tržním podmínkám.

Fenige.com jako globální technologický partner v oblasti plateb nabízí řešení podporující finanční řízení pro podniky. Prostřednictvím svých služeb, jako je zpracování plateb, výběry kartou a online platby, Fenige pomáhá společnostem zlepšit jejich finanční likviditu.

Jaká je finanční likvidita podniku?

Jedná se o ukazatel, který se týká rozdílu mezi podmínkami příjmů a výdajů v podniku. Pokud firma nedostává včas platby od dodavatelů a musí hradit své závazky, pak mluvíme o špatné finanční likviditě. Jde o potenciální riziko, které může v krajním případě vyústit v obchodní bankrot.

Jaké služby nabízí Fenige podnikatelům?

Fenige nabízí inovativní platební řešení, která usnadňují správu plateb a udržují finanční likviditu společnosti na příznivější úrovni.

Mezi produkty nabízené Fenige patří:

Zajímavým řešením je převod prostředků z karty na kartu vydanou Fenige. V praxi technologie funguje tak, že se peníze mezi kartami převádějí kamkoli na světě. Pro takové transakce nejsou potřeba žádná čísla bankovních účtů ani SWIFT kódy.

Rychlé výběry kartou jsou jedním z nejvýhodnějších řešení, které Fenige nabízí. Tato technologie umožňuje odeslání finančních prostředků a jejich vrácení na uživatelské účty za méně než 30 sekund. Pravidlo je jednoduché: výplaty lze provádět ve 150 měnách. Díky této integraci mohou podnikatelé převádět prostředky z podnikatelských účtů na kreditní a debetní karty prakticky okamžitě a bez jakéhokoli rizika.

Výběry kartou lze snadno integrovat se stávajícími pokladními systémy, což obchodníkům umožňuje poskytovat zákazníkům snadnou a bezpečnou možnost platby.

Rozhodnutím pro spolupráci s Fenige.com tedy společnost získává:

  • snadnou integraci moderního platebního systému,
  • plnou ochranu zákazníků a zabezpečení firemního zúčtování,
  • expresní platby,
  • provozní flexibilita, tedy schopnost přizpůsobit platební možnosti potřebám společnosti a zákazníků.

Pokud chcete roztáhnout křídla a plánujete sjednotit platební systém ve vaší společnosti, určitě vyzkoušejte Fenige.com. Jedná se o výhodné řešení, které usnadňuje zpracování firemních plateb jak majitelům mobilních webů, tak internetových obchodů v odvětví e-commerce.

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Ohodnoťte článek

-
0
+

Sdílejte

Diskutujte

Vstoupit do diskuze
PR text

PR text

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo