Předplatit časopis Finmag

Společnost Hisense získala ocenění Red Dot Award 2024 a iF Design Award 2024 za solární dálkový ovladač ERF6A66

Protext
Protext
23. 5. 2024
Tiskové zprávy
Společnost Hisense získala ocenění Red Dot Award 2024 a iF Design Award 2024 za solární dálkový ovladač ERF6A66
Zdroj: Protext

Čching-tao (Čína) 23. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hisense, přední světová značka domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, s hrdostí oznamuje, že solární dálkový ovladač ERF6A66 získal ocenění Red Dot Award for Product Design 2024 a iF Design Award 2024 za své inovativní a ekologicky přívětivé řešení solárního nabíjení, díky kterému je život v domácnosti šetrnější k životnímu prostředí, příjemnější a bez stresu.

Solární dálkový ovladač ERF6A66, jehož systém napájení je šetrný k životnímu prostředí, shromažďuje světlo z okolí prostřednictvím amorfního křemíkového solárního panelu a přeměňuje ho na elektrickou energii. Energie se ukládá do vestavěného lithiového kondenzátoru, což prodlužuje životnost baterie. V prostředí osvětleném slunce se dokáže nabíjet sama bez ručního zásahu. Zásluhou technologie snímání světla televizoru dokáže dálkový ovladač využívat funkci inteligentního podsvícení, díky které je pro uživatele použití dálkového ovladače v tmavém prostředí mnohem příjemnější.

Dálkový ovladač Hisense ERF6A66 je kompatibilní s televizory Hisense UX, U7 a U8 na evropských a oceánských trzích, navíc se pyšní elegantním a geometrickým provedením, které je charakteristické kompaktním tvarem a ergonomickým pocitem v ruce. Panel pro solární nabíjení byl vytvořen tak, aby zapadl do jakékoli domácnosti, a je strategicky umístěn na horní ploše, což odpovídá zvyklostem uživatelů a optimalizuje účinnost solární plochy. Elegantní integrace solární plochy a hlavního těla dálkového ovládání nejenže přispívá k úžasnému vzhledu, ale také chrání před možným poškozením ze strany prachu a vody, což zaručuje odolnost a dlouhou životnost.

Red Dot Award in Product Design a iF Design Award patří mezi nejslavnější světová ocenění na poli designu a udělují se výrobkům, které vynikají designem, kreativitou a inovacemi. Tato ocenění podtrhují závazek společnosti Hisense k udržitelnému rozvoji, úžasnému designu a inovacím.

Kromě získávání ocenění se společnost Hisense, oficiální partner UEFA EURO 2024™, snaží poskytovat fanouškům prostřednictvím svých inovativních televizních produktů a domácích spotřebičů pohlcující zážitky ze sledování zápasů. Nedávno zahájila kampaň značky Hisense „BEYOND GLORY" UEFA EURO 2024™, která zdůrazňuje snahu společnosti dodávat spolehlivé produkty s bezkonkurenční kvalitou s cílem zlepšit každodenní život.

O společnosti Hisense

Hisense je přední světová značka domácích spotřebičů a spotřební elektroniky. Portfolio společnosti Hisense zahrnuje multimediální produkty (se zaměřením na chytré televizory), domácí spotřebiče a inteligentní informační technologie. Také v roce 2023 si značka Hisense udržela druhou příčku na celosvětovém žebříčku dodávek televizorů. Společnost Hisense prochází intenzivním rozvojem a momentálně již působí ve více než 160 zemích.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2419209/Hisense_ERF6A66_Solar_Remote_Control_receives_both_the_Red_Dot_Award_for_Product_Design_2024_and_iF.jpg 

KONTAKT: Patrick Chen, patrick.chen@bluecurrentgroup.com

 

PROTEXT

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo