Články na téma: kvalita
Další články na téma kvalita najdete na Peníze.cz.
Kabelky s vůní kůže a dřeva. V Ogarbags mění v originální brašny třeba i skříň po babičce
Kabelky a brašny z kroměřížské dílny Ogarbags vydrží po generace. Aspoň jsou o tom přesvědčeni její zakladatelé Jaroslav Vaculík a Nikol Dudová, které spojuje studium na Vysokém učení technickém v Brně. „Kůže zraje jako whisky, s přibývajícími léty získává patinu a charakter,“ vyzdvihuje Vaculík originalitu jejich výrobků.
Maso by mělo být dražší a spotřeba nižší, říká šéf Amasa Lacina
České maso na steaky podle jejich gusta prostě neexistovalo. Tak ho začali kuchaři sítě Ambiente produkovat sami. Výrobu masa rozhodně nijak neromantizují. Koneckonců při objemech hovězího a vepřového, kterých jejich Amaso otočí ročně za 170 milionů korun, to ani moc nejde.
Zlato, které hřeje. Z Malinovice No. 2016 chtějí v Martenz vytvořit ikonu
Sedm kilogramů malin v jediné lahvi, nově s přívlastkem světový šampion. Zlínská firma Martenz znovu vypálila rybník lihovarnické elitě, když si z prestižní soutěže destilátů v Londýně přivezla zlato. „Domácí automaticky neznamená dobrá,“ upozorňují autoři proslulé malinovice.
„Dosáhneme na hvězdy i díky mecenášům.“ Česká filharmonie vděčí za rozvoj i firmám
Česká filharmonie by se ráda zařadila vedle Berlínských a Vídeňských filharmoniků mezi nejlepší orchestry Evropy. Pomoci jí k tomu má spolupráce s nejzářivějšími hvězdami světových pódií. Nebylo by to ale možné bez podpory soukromých dárců a partnerů.

Co dělat, aby vás zákazníci nezapírali. Tady je rada za všechny prachy
Znám jednoho machra fachmana. Ale číslo, číslo na něj vám dát nemůžu. Co kdyby pak neměl čas na mě?
