Předplatit časopis Finmag

Společnost Blockdaemon rozšiřuje svou přítomnost v Abú Zabí a zakládá subjekt spadající do kompetence úřadu Abu Dhabi Global Market (ADGM))

Protext
Protext
13. 5. 2024
Tiskové zprávy

Abú Zabí (SAE) 13. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Úřad ADGM dal společnosti Blockdaemon zelenou – vše je připraveno pro strategii expanze v SAE

Blockdaemon, přední společnost v oblasti blockchainové infrastruktury institucionálního stupně, dnes oznámila posílení své působnosti ve Spojených arabských emirátech, kde zřídí kancelář a v Abú Zabí založí vlastní subjekt spadající do kompetence úřadu Abu Dhabi Global Market (ADGM).

Rozšíření operací a poskytování infrastrukturních řešení na bázi Web3 v SAE bude zahrnovat zpřístupnění infrastrukturních řešení pro uzly a validátory na místní úrovni a také samostatně hostovanou technologii peněženky MPC.

„Pro společnost Blockdaemon to znamená významný krok k posílení působnosti v SAE a prohloubení partnerství s místními regulačními úřady i klienty," řekl Amor Sexton, provozní ředitel společnosti Blockdaemon. „Společnost Blockdaemon získala souhlas úřadu ADGM, čímž nejen upevnila své postavení předního poskytovatele infrastruktury Web3 v regionu, ale také stvrdila své úsilí podporovat instituce pomocí blockchainové infrastruktury. Získaný souhlas podtrhuje naše odhodlání podnikat čestně a důvěryhodně."Konstantin Richter, generální ředitel a zakladatel společnosti Blockdaemon, uvedl: „Jelikož dále rozšiřujeme aktivity a prohlubujeme partnerství po celém světě, otevírá tento milník cestu k větší spolupráci a inovacím v dynamickém blockchainovém ekosystému SAE. Dychtivě vnímáme nabízející se příležitosti a jsme i nadále pevně odhodláni naplňovat své poslání, tedy poskytovat firmám a organizacím bezpečná a škálovatelná řešení blockchainové infrastruktury."

Arvind Ramamurthy, ředitel oddělení ADGM pro rozvoj trhu, uvedl: „Blahopřejeme společnosti Blockdaemon k získání licence od ADGM pro aktivity Abú Zabí. Pokud se významná společnost, která se zabývá blockchainovou infrastrukturou institucionálního stupně, rozhodla expandovat v tomto regionu ve spolupráci s ADGM, svědčí to o progresivním regulačním prostředí, které nabízí naše mezinárodní finanční centrum, a o významném potenciálu a poptávce v dílčím klastru pro blockchain a Web3 a související služby. ADGM je průkopníkem ve vytváření ekosystému, který podněcuje růst a úspěch společností jako Blockdaemon. Netrpělivě očekáváme příležitosti, které tato společnost v našem regionu otevře."

Společnost Blockdaemon založil v roce 2017 Konstantin Richter s cílem nabízet infrastrukturu institucionální úrovně pro blockchainové protokoly, nativní kryptoměnové a tradiční finanční instituce. V únoru 2022 expandovala společnost do asijsko-pacifického regionu a krátce poté, v březnu 2022, do regionu EMEA. Poslední oznámení následuje po významném geografickém růstu a produktových inovacích společnosti Blockdaemon: v červnu 2022 vzniklo řešení Builder Vault opírající se o naši pokročilou technologii MPC, v dubnu 2023 Blockdaemon Wallet a letos v březnu Indexed-Data Powered API Suite.

O společnosti Blockdaemon

Společnost Blockdaemon svou sadou špičkových infrastrukturních řešení podporuje blockchainovou ekonomiku. Jsme celosvětově zavedená společnost s certifikací ISO-27001 a rozsáhlým pokrytím protokolů a nabízíme technickou hloubku, špičkové smlouvy SLA, více než 70 globálních působišť prostřednictvím více než 10 poskytovatelů cloudových služeb a fyzických serverů s nepřetržitou podporou pro bezkonkurenční služby na institucionální úrovni. Burzám, správcům, kryptoměnovým platformám, finančním institucím a vývojářům poskytujeme integrovaná obchodní řešení na bázi ucelené sady blockchainových nástrojů, včetně vyhrazených uzlů, API, stakingu, liquid stakingu, technologie MPC a dalších. Společnost Blockdaemon poskytuje zákazníkům jistotu rychlého a snadného škálování, které není na úkor bezpečnosti či dodržování předpisů.

Další informace najdete na webových stránkách https://blockdaemon.com

Kontakt pro média:

Hanna Tantoco

press@blockdaemon.com

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo