Předplatit časopis Finmag

Nová revoluce v oblasti termovizních monokulárů – řada Pixfra Mile2

Protext
Protext
20. 5. 2024
Tiskové zprávy
Nová revoluce v oblasti termovizních monokulárů – řada Pixfra Mile2
Zdroj: Protext

Chang-čou (Čína) 20. května 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Termovizní monokulár Mile 2: New Miles to Go, který v letošním roce uvedla na trh společnost Pixfra Technology, získal německé ocenění Red Dot Design Award. Tento pokročilý termovizní monokulár je určený pro použití v terénu, při pátracích či záchranných akcích, nebo při lovu, a díky svému minimalistickému designu a sofistikovaným algoritmům je ztělesněním nové úrovně přesnosti. Slogan „New Miles to Go" symbolizuje náš závazek inovovat a je také symbolem naší vedoucí pozice v oblasti termovizních technologií.

Elegance a důmyslnost

Termovizní monokulár Mile 2, který získal ocenění Red Dot Award, je příkladem kombinace minimalismu a vytříbené elegance. Je vyrobený z vysoce kvalitní měkké pryže a disponuje elegantním profilem s protiskluzovou úpravou. Jeho ergonomický tvar zajišťuje pohodlnou manipulaci i při delším používání a trojice ovládacích tlačítek umožňuje ovládání jednou rukou i za špatných světelných podmínek. K jeho elegantnímu designu přispívá také skryté tlačítko pro aktivaci přístroje. Díky jeho malým rozměrům a nízké hmotnosti je Mile 2 ideální společník na výpravy do přírody, kterého dáte velice snadno i do kapsy. Kruhová kompenzace dioptrií a vycentrované poutko pro zavěšení na krk jeho robustní a uživatelsky přívětivý design skvěle doplňují a zaručují dlouhou životnost.

Revoluční termovizní technologie s obrazem vylepšeným prostřednictvím umělé inteligence

Termovizní monokulár Mile 2 s pokročilými termovizními algoritmy systému ISP4.0, využívajícími umělou inteligenci, zlepšuje uživatelský zážitek prostřednictvím celkem čtyř klíčových vylepšení. Patří mezi ně adaptivní výsledný jas a kontrast obrazu, rozšířený dynamický rozsah, technologie zaostření obrysů, která zajišťuje detailnější obraz, a redukce šumu, díky které si obraz trvale zachovává vysokou kvalitu. Díky použitému ultra citlivému detektoru se světlocitlivými prvky o velikosti 12 μm a vysokému zvětšení disponuje monokulár Mile 2 výjimečnou ostrostí obrazu a nabízí všestranné uplatnění.

Funkce pokročilého zobrazení a sledování vám umožní ovládnout divočinu

Režim „Jungle Mode" využívá algoritmus, který je speciálně přizpůsobený pro sledování ve členitém prostředí a zlepšuje zobrazení cílů i pozadí. Termovizní monokulár Mile 2 je vybaven sledovací funkcí, která umožňuje identifikovat nejteplejší místa v obraze a napomáhá tak rychlé detekci cíle. Vysokokapacitní baterie nabízí celkem 8,5 hodiny nepřetržitého provozu, takže je možné monokulár používat po celý den. Aplikace Pixfra Outdoor podporuje vzdálené pozorování až pro čtyři uživatele současně prostřednictvím sítě WiFi, čímž dále vylepšuje společné zážitky v přírodě.

Dokonalý společník pro dobrodružné výpravy

Termovizní monokulár Mile 2 je navržený tak, aby vynikal bez ohledu na terén. Poradí si s hustými lesy, rozbouřenou vodou i vyprahlou pouští. Jeho uživatelé si tak mohou užívat radostí objevování skutečně kdykoliv a kdekoliv. Díky vysoce kvalitnímu tělu je monokulár Mile 2 odolný, žáruvzdorný a otěruvzdorný, a poradí si i v náročném prostředí. Se svým stupněm krytí standardu IP67 poskytuje vysokou úroveň ochrany a nabízí spolehlivou záruky pro outdoorová dobrodružství.

Vydejte se za dobrodružstvím s monokulárem Mile 2, špičkovým pomocníkem pro průzkumníky, který vám dokáže odhalit skrytá tajemství okolního světa. Společnost Pixfra Technology je odhodlána neustále inovovat a definovat tak nové možnosti termovizních technologií v dosud nezmapovaném prostředí.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2413449/image_5030976_33928805.jpg 

KONTAKT: Yanni Yang, yanni.yang@pixfra.com

 

„Články označené PROTEXT přebíráme ze stejnojmenné služby agentury ČTK, nejsou součástí redakčního obsahu webu Peníze.cz. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a nese odpovědnost za její obsah. ČTK v podmínkách služby uvádí, že nezveřejní informace, které by byly v rozporu se zákonem nebo by mohly být způsobilé porušit práva třetích osob na ochranu osobnosti, případně jiná zákonem chráněná práva třetích osob.“

Jak jde dohromady byznys a medicína? Dočtete se v novém Finmagu

Je medicína byznys? Jak pro koho. „Frustraci mladých lékařů chápu. Nemají ani na chůvu, aby jim pohlídala děti, když pracují,“ říká přednosta chirurgické kliniky Robert Lischke.

Finmag předplatnéZdroj: Finmag

MEDICÍNA A BYZNYS

Jak venkovští praktici nepřicházejí o iluze • Ženy mění medicínu • Nejstarší pražská nemocnice objektivem Alžběty Jungrové • Nejdražší léky na světě • Obézních přibývá, Česko dohání USA.

BYZNYS JE HRA

„Investice do umění se do tabulek nevtěsná,“ říká Pavlína Pudil z Kunsthalle • Nejdražší materiál roku 2023? Hrst štěrku z vesmíru za miliardu dolarů • Ekologie musí být podle Tomáš Nemravy, výrobce dřevěných domů, ekonomická.

Sdílejte

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo