Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Stavební bytové družstvo Jeseník

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 3. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Oldřich Gavlas
28. 3. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Husták
28. 3. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu Josef Jedlička
28. 3. 2000
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Karel Vodrážka
12. 8. 1998
Změna základního kapitálu z 1 000 000 Kč na 60 000 Kč
12. 8. 1998
Zapsán předmět podnikání: Činnost za účelem zajišťování potřeb svých členů spočívající především v : - organizování přípravy a provádění popř. zabezpečování výstavby bytů, rodinných domků a nebytových prostor, - provádění, popř. zajišťování údržby, oprav, modernizací a rekonstrukcí bytových a nebytových objektů, - zajišťování plnění spojených s užíváním bytů a nebytových prostor, - přidělování bytů, rodinných domků a nebytových prostor a uzavírání příslušných smluv.
12. 8. 1998
Zapsán předmět podnikání: Činnost za účelem podnikání spočívající především v: - provádění popř. zajišťování správy, údržby, oprav, modernizací a rekonstrukcí bytů a nebytových prostor popř. bytových a nebytových objektů ve vlastnictví jiných osob.
12. 8. 1998
Vymazán předmět podnikání: Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, bytů, objektů s nebytovými prostorami (garáže, ateliéry), na správě a provozu bytů a na ostatním majetku družstva. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provozu bytových a nebytových objektů a zabezpečování plnění poskytovaných s užíváním bytů a nebytových prostor. Družstvo zejména: 1) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům 2) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob 3) přiděluje družstevní byty a nebytové prostory svým členům a uzavírá smlouvy o nájmu 4) provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, příp. pro jiné osoby 5) poskytuje, popř. zabezpečuje plnění spojená s bydlením a to pro své členy příp. pro jiné osoby 6) zajišťuje prodejní a obchodní činnost vč. zahraniční 7) vykonává i jiné činnosti schválené představenstvem družstva
3. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Václav Toffl, jako člen představenstva
3. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu MVDr. Vladimír Brabec, jako člen představenstva
3. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Kašák, jako předseda představenstva
3. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Jindřich Hudec, jako člen představenstva
3. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Nosek, jako místopředseda představenstva
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Luboš Hrdina
3. 4. 1995
Změna adresy: člen statutárního orgánu Oldřich Gavlas
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Miloslav Novák
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Osina
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Dana Cupáková
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Eliška Pechancová
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Vojtěch Klobučník
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Libuše Náglovská
3. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Drahomíra Brachtlová
3. 4. 1995
Změna adresy: člen statutárního orgánu Josef Jedlička
3. 4. 1995
Změna funkce: JUDr. Karel Vodrážka z člen na člen představenstva
17. 11. 1993
Zapsán základní kapitál 1 000 000 Kč
17. 11. 1993
Zapsán způsob jednání: Jednání: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstven. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva.
17. 11. 1993
Vymazán způsob jednání: Oprávnění k jednání a zastupování: Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění pověřený místopředseda, nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsána písemná forma, podepisuje předseda (místopředseda) a další člen představenstva. Po dobu nepřítomnosti nebo zaneprázdnění předsedy zastupuje ho pověřený místopředseda.
17. 11. 1993
Zapsán předmět podnikání: Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, bytů, objektů s nebytovými prostorami (garáže, ateliéry), na správě a provozu bytů a na ostatním majetku družstva. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provozu bytových a nebytových objektů a zabezpečování plnění poskytovaných s užíváním bytů a nebytových prostor. Družstvo zejména: 1) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům 2) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob 3) přiděluje družstevní byty a nebytové prostory svým členům a uzavírá smlouvy o nájmu 4) provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, příp. pro jiné osoby 5) poskytuje, popř. zabezpečuje plnění spojená s bydlením a to pro své členy příp. pro jiné osoby 6) zajišťuje prodejní a obchodní činnost vč. zahraniční 7) vykonává i jiné činnosti schválené představenstvem družstva
17. 11. 1993
Vymazán předmět podnikání: Družstvo zejména: a/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech. rodinných domcích, jakož i výstavbu objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení do osobního užívání svým členům, b/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení do vlastnictví jiných subjektů, c/ přiděluje družstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví, d/ provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů, e/ poskytuje popř. zabezpečuje služby spojené s bydlením, g/ zajišťuje prodejní a obchodní činnost včetně zahraniční.
17. 11. 1993
Vymazán předmět podnikání: 2. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
17. 11. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva.
11. 11. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Dagmar Haraštová, jako člen
11. 11. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Luboš Hrdina, jako člen
11. 11. 1991
Změna funkce: Miloslav Novák z ii. místopředseda na i. místopředseda
11. 11. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Alexander Fomiczew
11. 11. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jindřich Kubíček
11. 11. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Stanislav Janík
11. 11. 1991
Změna funkce: Josef Jedlička z člen na ii. místopředseda
11. 11. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Jaroslav Matějíček
11. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: Družstvo zejména: a/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech. rodinných domcích, jakož i výstavbu objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení do osobního užívání svým členům, b/ staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení do vlastnictví jiných subjektů, c/ přiděluje družstevní byty, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, popř. převádí rodinné domky do osobního vlastnictví, d/ provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů, e/ poskytuje popř. zabezpečuje služby spojené s bydlením, g/ zajišťuje prodejní a obchodní činnost včetně zahraniční.
11. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: 2. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
11. 11. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, rodinných domků, objektů s místnostmi nesloužícími k bydlení a ostatního majetku družstva.
11. 11. 1991
Vymazán předmět podnikání: 2. V rámci předmětu činnosti družstvo připravuje a zabezpečuje: a) výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení, b) přidělování družstevních bytů, včetně bytů v rodinných domcích a místností nesloužících k bydlení do osobního užívání svým členům, popřípadě převody rodinných domků a garáží do osobního vlastnictví, c) údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového majetku a nebytových prostor, d) poskytování služeb spojených s bydlením svým členům, e) poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím, f) materiálně-výrobní základnu pro údržbu a opravy bytů a nebytových prostor a pro poskytování služeb spojených s bydlením, g) další činnost a služby schválené shromážděním delegátů (dále jen \"nejvyšší orgán družstva\"): - přípravnou a projektovou činnost, - investorsko inženýrskou činnost včetně technické pomoci, - přípravu a výstavbu inženýrských sítí, technické a občanské vybavenosti, - výkony strojů a mechanismů včetně jejich zapůjčování, - přenechávání pozemků a nebytových prostor do dočasného užívání, - autodopravu, - provádění revizních zkoušek elektroinstalací a plynoinstalací.
11. 11. 1991
Vymazán předmět podnikání: 1. Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, provoz bytových a nebytových objektů a zabezpečování služeb spojených s bydlením.
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Bret, jako člen
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Oldřich Gavlas, jako člen
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Miloslav Novák, jako II. místopředseda
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Zdeněk Osina, jako člen
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Dana Cupáková, jako člen
4. 7. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Eliška Pechancová, jako člen
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Údaje o Stavební bytové družstvo Jeseník, IČO: 00053571 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo