Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Stavební bytové družstvo "Mír" Teplice

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 6. 1998
Změna funkce: Bohdan Gottfried z člen na člen představenstva
17. 6. 1998
Změna funkce: Vladimír Cidlina z člen na člen představenstva
17. 6. 1998
Změna funkce: Ing. Vladimír Michálek z člen na člen představenstva
17. 6. 1998
Změna funkce: Ing. Miroslav Kubů z místopředseda na místopředseda představenstva
17. 6. 1998
Změna funkce: Ing. Vladimír Procházka z předseda na předseda představenstva
17. 6. 1998
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva, řídí činnost družstva a rozhoduje o všech záležitostech, pokud nejsou zákonem, stanovami nebo rozhodnutím shromáždění delegátů vyhrazeny jinému orgánu. Za svou činnost odpovídá shromáždění delegátů. Představenstvo je oprávněno jednat jménem družstva navenek ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění místopředseda nebo jiný člen představenstva v pořadí stanoveném představenstvem. Právní úkony, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje za družstvo předseda (popř. místopředseda) a další člen představenstva. Členové nebo pracovníci družstva jsou oprávněni činit jménem družstva právní úkony nutné ke splnění uložených pracovních úkolů pouze tehdy, kde je to stanoveno organizačním řádem nebo je to v obchodním styku obvyklé. Představenstvo může na základě písemné plné moci pověřit zastupováním družstva i jiné občany a organizace.
17. 6. 1998
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva, je oprávněno jednat jménem družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění pověřený místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje předseda (místopředseda) a další člen představenstva. Členové nebo pracovníci družstva jsou oprávněni činit jménem družstva právní úkony nutné ke splnění uložených pracovních úkolů pouze tehdy, kdy je to stanoveno v organizačních předpisech nebo je to v hospodářském styku obvyklé. Představenstvo může písemnou plnou mocí pověřit zastupováním družstva i jiné občany a organizace.
25. 11. 1997
Zapsán předmět podnikání: 2. Předmětem činnosti družstva je především zajišťování provozu bytových a nebytových objektů jak ve vlastnictví družstva, tak i ve vlastnictví jiných osob a zabezpečování služeb souvisejících s užíváním bytů a garáží. Družstvo zejména: a) přiděluje byty a garáže ve vlastnictví družstva do nájmu svým členům nebo ostatním osobám b) zajišťuje údržbu, opravy, rekonstrukce, modernizace bytových a nebytových objektů ve vlastnictví družstva c) zajišťuje plnění služeb spojených s bydlením a užíváním bytů a garáží ve vlastnictví družstva d) zajišťuje činnosti uvedené v odst. a), b), c) i pro jiné osoby e) získává bytové objekty příp. byty do vlastnictví družstva - vkladem bytových objektů nebo bytů do družstva - koupí bytových objektů nebo bytů - výstavbou bytů ve střešních nástavbách na objektech ve vlastnictví družstva - výstavbou bytových objektů f) provozuje obchodní činnosti, které souvisí s předmětem činnosti družstva výše uvedeným g) pronajímá prostory, plochy, stroje, mechanismy.
25. 11. 1997
Zapsán předmět podnikání: 1. Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví bytových objektů, bytů, rodinných domků, garáží, objektů s nebytovými prostorami a jejich správě a provozu.
25. 11. 1997
Vymazán předmět podnikání: Družstvo zejména: a) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domcích, jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům b) staví popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob c) přiděluje družstevní byty do nájmu, včetně bytů v rodinných domcích, příp. rodinné domky a nebytové prostory - nebo je pronajímá ostatním osobám d) převádí družstevní byty do vlastnictví svým členům dle Zákona č. 42/1992 Sb. a následujících předpisů e) provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, tak i příp. pro jiné osoby f) poskytuje popř. zabezpečuje plnění spojené s bydlením a to pro své členy, tak i příp. pro jiné osoby g) provozuje obchodní činnost, pokud je tato v souladu s hlavním předmětem činnosti družstva.
25. 11. 1997
Vymazán předmět podnikání: 3.Předmětem činnosti družstva mohou být i jiné činnosti a) schvalování jiných podnikatelských činností - - do 2 mil. Kč - podléhá představenstvu družstva - od 2 mil. Kč - podléhá shromáždění delegátů b) při jiných podnikatelských činnostech neručí družstvo nemovitým majetkem.
25. 11. 1997
Vymazán předmět podnikání: 2.Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, zajišťování provozu bytových a nebytových objektů jak ve vlastnictví družstva, tak i ve vlastnictví jiných osob a zabezpečování služeb souvisejících s užíváním bytů a nebytových prostor.
25. 11. 1997
Vymazán předmět podnikání: 1.Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, bytů, rodinných domků, objektů s nebytovými prostorami a jejich správě a provozu.
16. 9. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Mach, jako místopředseda
16. 9. 1996
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Václav Sláma, jako člen představenstva
16. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Hájek
16. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. František Vaněk
16. 9. 1996
Vymazán člen statutárního orgánu Vladimír Mach
26. 4. 1995
Zapsán člen statutárního orgánu Emil Markuci, jako člen představenstva
26. 4. 1995
Vymazán člen statutárního orgánu Emil Markuci
26. 4. 1995
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. František Vaněk
26. 4. 1995
Zapsán způsob jednání: Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva, je oprávněno jednat jménem družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění pověřený místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje předseda (místopředseda) a další člen představenstva. Členové nebo pracovníci družstva jsou oprávněni činit jménem družstva právní úkony nutné ke splnění uložených pracovních úkolů pouze tehdy, kdy je to stanoveno v organizačních předpisech nebo je to v hospodářském styku obvyklé. Představenstvo může písemnou plnou mocí pověřit zastupováním družstva i jiné občany a organizace.
26. 4. 1995
Vymazán způsob jednání: Představenstvo je výkonným a statutárním orgánem družstva, je oprávněno jednat jménem družstva ve všech věcech. Jménem představenstva jedná předseda a v době jeho nepřítomnosti nebo zaneprázdnění pověřený místopředseda nebo jiný pověřený člen představenstva. Právní úkony představenstva, pro které je předepsaná písemná forma, podepisuje předseda (místopředseda) a další člen představenstva. Členové nebo pracovníci družstva jsou oprávněni činit jménem družstva právní úkony nutné ke splnění uložených pracovních úkolů pouze tehdy, kdy je to stanoveno v organizačních předpisech nebo je to v hospodářském styku obvyklé. Představenstvo může písemnou plnou mocí pověřit zastupováním družstva i jiné občany a socialistické organizace.
15. 9. 1993
Zapsán základní kapitál 50 000 Kč
15. 9. 1993
Vymazán člen statutárního orgánu Stanislav Hierát
15. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: Družstvo zejména: a) staví, popř. zabezpečuje výstavbu bytů v družstevních domech, rodinných domcích, jakož i výstavbu nebytových prostor, které pronajímá svým členům b) staví popř. zabezpečuje výstavbu bytů, rodinných domků a nebytových prostor do vlastnictví jiných osob c) přiděluje družstevní byty do nájmu, včetně bytů v rodinných domcích, příp. rodinné domky a nebytové prostory - nebo je pronajímá ostatním osobám d) převádí družstevní byty do vlastnictví svým členům dle Zákona č. 42/1992 Sb. a následujících předpisů e) provádí, popř. zabezpečuje údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytových a nebytových objektů a to pro své členy, tak i příp. pro jiné osoby f) poskytuje popř. zabezpečuje plnění spojené s bydlením a to pro své členy, tak i příp. pro jiné osoby g) provozuje obchodní činnost, pokud je tato v souladu s hlavním předmětem činnosti družstva.
15. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 3.Předmětem činnosti družstva mohou být i jiné činnosti a) schvalování jiných podnikatelských činností - - do 2 mil. Kč - podléhá představenstvu družstva - od 2 mil. Kč - podléhá shromáždění delegátů b) při jiných podnikatelských činnostech neručí družstvo nemovitým majetkem.
15. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 2.Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a provádění výstavby, zajišťování provozu bytových a nebytových objektů jak ve vlastnictví družstva, tak i ve vlastnictví jiných osob a zabezpečování služeb souvisejících s užíváním bytů a nebytových prostor.
15. 9. 1993
Zapsán předmět podnikání: 1.Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů, bytů, rodinných domků, objektů s nebytovými prostorami a jejich správě a provozu.
15. 9. 1993
Vymazán předmět podnikání: 2) Předmětem činnosti družstva je: a) zajišťování provozu vlastních domů, RD a garáží b) příprava a výstavba nových družstevních domů, bytů, (nástaveb a vestaveb), RD a garáží pro své členy c) přidělování bytů (ve vlastních domech nebo RD) a garáží do osobního užívání svým členům popř. převádění RD a garáží do osob. vlastnictví d) údržba, opravy, rekonstrukce a modernizace vlastních domů, RD a garáží e) zajišťování služeb spojených s užíváním vlastních bytů pro své členy f) údržba a opravy stavebně montážního charakteru pro občany a organizace g) příprava a výstavba domů, bytů, RD, garáží do osobního vlastnictví h) výroba a prodej truhlářských výrobků ch) obchodní činnost s materiálem na opravy a údržbu
15. 9. 1993
Vymazán předmět podnikání: 1) Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů s byty (popřípadě i garážemi nebo místnostmi nesloužícími k bydlení, zřízenými v nevyužitých společných prostorách domků, garáží a ostatního majetku družstva).
11. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Karel Humplík, jako člen
11. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Bohdan Gottfried, jako člen
11. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Vladimír Cidlina, jako člen
11. 12. 1991
Zapsán člen statutárního orgánu Jiří Hájek, jako místopředseda
11. 12. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Daniela Strnadová
11. 12. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Zdeněk Traxler
11. 12. 1991
Vymazán člen statutárního orgánu Vlasta Vrzalová
11. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: 2) Předmětem činnosti družstva je: a) zajišťování provozu vlastních domů, RD a garáží b) příprava a výstavba nových družstevních domů, bytů, (nástaveb a vestaveb), RD a garáží pro své členy c) přidělování bytů (ve vlastních domech nebo RD) a garáží do osobního užívání svým členům popř. převádění RD a garáží do osob. vlastnictví d) údržba, opravy, rekonstrukce a modernizace vlastních domů, RD a garáží e) zajišťování služeb spojených s užíváním vlastních bytů pro své členy f) údržba a opravy stavebně montážního charakteru pro občany a organizace g) příprava a výstavba domů, bytů, RD, garáží do osobního vlastnictví h) výroba a prodej truhlářských výrobků ch) obchodní činnost s materiálem na opravy a údržbu
11. 12. 1991
Zapsán předmět podnikání: 1) Činnost družstva je založena na družstevním vlastnictví domů s byty (popřípadě i garážemi nebo místnostmi nesloužícími k bydlení, zřízenými v nevyužitých společných prostorách domků, garáží a ostatního majetku družstva).
11. 12. 1991
Vymazán předmět podnikání: 2) V rámci předmětu činnosti družstvo provozuje a zabezpečuje: a) výstavbu bytových objektů, rodinných domků a místností nesloužících k bydlení b) hospodaření s družstevními byty a místnostmi nesloužícími k bydlení v souladu se zásadami státní bytové politiky c) údržbu, opravy, rekonstrukci a modernizaci bytového majetku a nebytových prostor d) poskytování služeb spojených s bydlením svým členům e) poskytování služeb spojených s bydlením za úplatu občanům a organizacím f) materiálně výrobní základnu pro údržbu a opravy bytů, neby - tových prostor a pro poskytování služeb spojených s bydlením g) převody rodinných domků do osobního vlastnictví h) pořádání družstevně společenských, výchovných, zájmových a sportovních akcí
11. 12. 1991
Vymazán předmět podnikání: 1) Předmětem činnosti družstva je především organizování přípravy a zabezpečování výstavby bytových objektů a zajišťování jejich provozu.
11. 12. 1991
Změna názvu z Stavební bytové družstvo M í r Teplice na Stavební bytové družstvo \"Mír\" Teplice
10. 12. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu Miroslav Bulíček
4. 6. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Vladimír Michálek, jako člen
4. 6. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Stanislav Hierát, jako člen
4. 6. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Vaja
4. 6. 1990
Změna funkce: Vlasta Vrzalová z člen na místopředseda
9. 1. 1990
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Januš
9. 1. 1990
Zapsán člen statutárního orgánu Vlasta Vrzalová, jako člen
1 2 3 4 5 6 7

Údaje o Stavební bytové družstvo "Mír" Teplice, IČO: 00035351 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo