Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - Plzeňský pes, z.s.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 10. 2022
Změna funkce: Jan Fiala z přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem na přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Jan Fiala, jako přímý skutečný majitel; osoba s koncovým vlivem
25. 7. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jan Fiala
6. 6. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Fiala, jako předseda spolku
6. 6. 2014
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně.
6. 6. 2014
Zapsán předmět činnosti: a)pořádání seminářů, přednášek a konferencí směřujících k rozšíření znalostí moderního výcviku psů, b)pořádání táborů a soustředění zaměřených na výcvik psů a trénink psích sportů, c)pořádání výcvikových dnů pro děti a mládež, zaměřených na zlepšení komunikace dětí a zvířat, d)organizování kampaní a petičních aktivit, e)propagace aktivit spolku a osvěta v oblasti moderního výcviku psů, f)poradenské a konzultační činnosti, g)výchova dětí a mládeže k zodpovědnému vztahu ke zvířatům, h)využití canisterapie ke zlepšení fyzické, psychosomatické, psychické a sociální léčbě, i)spolupráce s pedagogy, speciálními pedagogy, psychology, osobními asistenty, psychiatry, fyzioterapeuty a dalšími odborníky při působení canisterapeutických jednotek, j)informování široké veřejnosti o canisterapii, k)spolupráce s jinými subjekty majícími obdobné cíle, jakož i se státními institucemi, obcemi a dalšími organizacemi, l)působení canisterapeutických jednotek ve stacionářích, školách, domovech, ústavech a rodinách u lidí tělesně, mentálně, sociálně nebo jinak znevýhodněných, m)konzultace při výcviku canisterapeutických psů a přípravě canisterapeutů, n)pořádání krátkodobých i dlouhodobých pobytů s využitím canisterapie, o)propagace pomocí fotoreportáží, fotodokumentace aktivit a akcí s účastí členů spolku.
6. 6. 2014
Vznik společnosti Plzeňský pes, z.s.

Údaje o Plzeňský pes, z.s., IČO: 03024008 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo