Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

MM INSTITUT z.s., IČO: 17859174, sídlo: Praha

Subjekt MM INSTITUT z.s. spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 76987/MSPH. Společnost vznikla 21. 4. 2023 a sídlí na adrese Tuchoměřická 6, 164 00 Praha - Nebušice. IČO společnosti je 17859174.

MM INSTITUT z.s. - výpis z obchodního rejstříku k datu 1. 6. 2024

Aktuální rejstřík
RES

Základní informace o MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

Datum zápisu
21. 4. 2023
Datum vzniku
21. 4. 2023
Název
MM INSTITUT z.s.
zapsáno 21. 4. 2023
Adresa sídla společnosti
Tuchoměřická 6, 164 00 Praha - Nebušice
zapsáno 21. 4. 2023
IČO
17859174
zapsáno 21. 4. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 21. 4. 2023
Spisová značka
L 76987/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 21. 4. 2023
Účel
Účelem spolku je podpora národní a evropské spolupráce a rozvíjení evropské myšlenky s akcentem na rozmanitost kultur prostřednictvím setkávání lidí z celé Evropy, sdílením osobitých zkušeností a uvědomováním si výjimečnosti každé jednotlivé kultury. Svými aktivitami usiluje o bourání předsudků a stereotypů a podporuje posilování respektu k odlišnosti právě na základě osobního kontaktu, dialogu, vzájemného poznání a společných projektů či iniciativ. Spolek podporuje rozvoj, experimentování, šíření nebo uplatňování nových a inovativných postupů v tématech vzdělávání, duševního zdraví, moderních médií, kultury a životního prostředí. Aktivity zohledňují průřezová témata inkluze, rozmanitosti, rovných příležitostí pro všechny osoby. Osoby různého věku, z různého kulturního, sociálního a ekonomického prostředí, z různých etnických a národnostních menšin, včetně romské menšiny, která přesto, že patří mezi největší neteritoriální menšinu v Evropě, stále čelí tendencím izolacionismu ze strany majority. V zájmu zajištění podpory hlavní činnosti spolku a hospodárného využití majetku spolku je spolek oprávněn vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti, zejména - nikoliv však pouze - v rozsahu volné živnosti výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Zisk z činnosti spolku lze použít pouze pro spolkovou činnost včetně správy spolku
zapsáno 21. 4. 2023
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 21. 4. 2023
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

30. 6. 2023
Zapsán skutečný majitel Jan Mihaliček, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
21. 4. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Mihaliček, jako předseda
21. 4. 2023
Vznik společnosti MM INSTITUT z.s.
21. 4. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
21. 4. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná za spolek samostatně

Vizualizace vztahů osob a společností - MM INSTITUT z.s.

Informace o podnikání a činnosti MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
Formami činnosti spolku jsou zejména: pořádání formálmích i neformálních setkávání na národní i evropské úrovni k naplňování výše uvedeného účelu spolku. pořádání setkávání, workshopů, seminářů účastníků vzdělávání a pracovníků v oblasti vzdělávání dospělých i vzdělávání mládeže. podpora osobního rozvoje mladých lidí prostřednictvím poradenství, koučování, kurzů, seminářů, workshopů, zážitkové pedagogiky a dalšího neformálního vzdělávání na národní i mezinárodní úrovni. podpora duševního zdraví, poskytování odborného poradenství, individuální a skupinové psychoterapie pro skupiny znevýhodněných osob, zejména etnických a národnostních menšin, které nemohou na tyto služby dosáhnout. Nabízet těmto klientům péči psychologů, psychoterapeutů a dalších odborníků pocházejících ze stejných sociálních a kulturních podmínek nebo majících jejich hlubokou znalost. výzkumné a odborné studie v oblasti duševního zdraví etnických a národnostních menšin s cílem poskytnout odborné veřejnosti na národní i na evropské úrovni vhled, který může iniciovat systémové změny v této oblasti. dokumentování rozličnosti kultur prostřednictvím klasických i moderních médií a jejich následná prezentace většinové společnosti. výzkum a dokumentace exkluze některých etnických minorit ve spojení s environmentálním aspektem. Otevření společenské diskuze na toto přehlížené téma a poukázáním na něj cílit ke změně. podpora rozvoje firem v oblasti diverzity a inkluze prostřednictvím edukativních a zážitkových seminářů akreditované vzdělávací kurzy pro odbornou i širokou veřejnost tvorba a realizace osvětových kampaní publikační činnost
zapsáno 21. 4. 2023
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
V zájmu zajištění podpory hlavní činnosti spolku a hospodárného využití majetku spolku je spolek oprávněn vyvíjet též vedlejší hospodářskou činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti. Zisk z činnosti spolku lze použít pouze pro spolkovou činnost včetně správy spolku.
zapsáno 21. 4. 2023

Personální obsazení, vedení MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

Předseda
Jan Mihaliček
Tuchoměřická, 164 00 Praha - Nebušice
Den vzniku funkce: 21. 4. 2023
Předseda je volen na dobu neurčitou. Případně dokud není členskou schůzí odvolán, nebo pozbude členství ve spolku.
zapsáno 21. 4. 2023
Počet členů
1
zapsáno 21. 4. 2023
Způsob jednání
Předseda jedná za spolek samostatně
zapsáno 21. 4. 2023

Skuteční majitelé MM INSTITUT z.s. - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Jan Mihaliček
Tuchoměřická, 164 00 Praha - Nebušice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 21. 4. 2023
zapsáno 30. 6. 2023

Hodnocení společnosti - MM INSTITUT z.s.

-
0
+

Sídlo společnosti MM INSTITUT z.s. na mapě

Tuchoměřická 6, 164 00 Praha - Nebušice

Údaje o MM INSTITUT z.s., Tuchoměřická 6, 164 00 Praha - Nebušice, IČO: 17859174 byly staženy 1. 6. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Spolek MM INSTITUT z.s. sídlí na adrese: Tuchoměřická 6, 164 00 Praha - Nebušice.
  • Spolek MM INSTITUT z.s. má IČO 17859174.
  • Spolek MM INSTITUT z.s. vznikl 21. 4. 2023.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo