Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Poslední změny a události - ARKOV, spol. s r. o.

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 11. 2022
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Martin Tichý
2. 11. 2022
Změna adresy: společník Ing. Martin Tichý
22. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Antonia Margaret Axelson Johnson, jako nepřímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
6. 10. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Paul Desmond Spillings, jako jednatel a
6. 10. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Ib Ola Lennart Sjölin
30. 4. 2019
Zapsán způsob jednání: Každý z jednatelů typu B je oprávněn za společnost jednat samostatně, ledaže se jedná o některou z následujících záležitostí, kdy musí vždy jednat alespoň jeden (1) jednatel typu A společně s alespoň jedním (1) jednatelem typu B: a) jakékoli právní jednání, které s ohledem na rozsah a/nebo povahu činnosti společnosti nespadá do rámce běžné podnikatelské činnosti společnosti. b) uzavření jakékoli nájemní smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) ve vztahu k prostorám společnosti, pokud má souhrnná výše nájemného hrazeného na základě takové smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) přesáhnout částku ve výši 50.000 Eur (slovy: padesát tisíc eur) bez DPH za jeden (1) rok nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. c) jakékoli právní jednání či záležitost týkající se rozsáhlých projektů, na něž bude společnost muset vynaložit kapitálový výdaj nebo více spolu souvisejících kapitálových výdajů nebo jakoukoli jinou formu investice či více spolu souvisejících investic převyšujících jednotlivě či v souhrnu částku ve výši 50.000 Eur (slovy: padesát tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. d) nabytí či prodej ze strany společnosti (i) jakéhokoli podílu nebo jiného typu účasti v jakékoli právnické osobě, ať už zapsané či nezapsané ve veřejném rejstříku, jež vykonává jakoukoli živnost či jinou podnikatelskou činnost. a/nebo (ii) jakéhokoli majetku, jehož účetní hodnota převyšuje částku ve výši 50.000 Eur (slovy: padesát tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně, ledaže se jedná o prodej zásob společnosti a/nebo ložisek a výrobků mechanického přenosu energie v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti nebo nákup jakýchkoli surovin v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti. e) poskytnutí ručení a/nebo jakéhokoliv jiného zajištění za jakýkoli dluh třetí osoby ze strany společnosti a jakákoli změna takového zajištění a/nebo ručení. f) uzavření jakékoli zástavní smlouvy a/nebo jakéhokoli jiného zajišťovacího instrumentu a jejich jakékoli změny. g) nabytí či prodej jakékoli nemovité věci ze strany společnosti. h) jakékoli právní jednání zavazující společnost dlouhodobými závazky, zejména, nikoli však výlučně, dohody o spolupráci, dohody týkající se nového financování společnosti a vydávání dluhových cenných papírů, pokud mají závazky z takových dohod trvat déle než tři (3) roky a zároveň je společnost není oprávněna jednostranně ukončit s výpovědní dobou o délce šesti (6) měsíců či kratší. i) výkon jakýchkoli práv společnosti v postavení společníka jakékoli její dceřiné společnosti.
30. 4. 2019
Vymazán způsob jednání: Každý z jednatelů typu A je oprávněn za společnost jednat samostatně ve všech záležitostech. Každý z jednatelů typu B je oprávněn za společnost jednat samostatně, ledaže se jedná o některou z následujících záležitostí, kdy musí vždy jednat alespoň jeden (1) jednatel typu A společně s alespoň jedním (1) jednatelem typu B: a) jakékoli právní jednání, které s ohledem na rozsah a/nebo povahu činnosti společnosti nespadá do rámce běžné podnikatelské činnost společnosti. b) uzavření jakékoli nájemní smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) ve vztahu k prostorám společnosti, pokud má souhrnná výše nájemného hrazeného na základě takové smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) přesáhnout částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH za jeden (1) rok nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. c) jakékoli právní jednání či záležitost týkající se rozsáhlých projektů, na něž bude společnost muset vynaložit kapitálový výdaj nebo více spolu souvisejících kapitálových výdajů nebo jakoukoli jinou formu investice či více spolu souvisejících investic převyšujících jednotlivě či v souhrnu částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. d) nabytí či prodej ze strany společnosti (i) jakéhokoli podílu nebo jiného typu účasti v jakékoli právnické osobě, ať už zapsané či nezapsané ve veřejném rejstříku, jež vykonává jakoukoli živnost či jinou podnikatelskou činnost. a/nebo (ii) jakéhokoli majetku, jehož účetní hodnota převyšuje částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně, ledaže se jedná o prodej zásob společnosti a/nebo ložisek a výrobků mechanického přenosu energie v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti nebo nákup jakýchkoli surovin v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti. e) poskytnutí ručení a/nebo jakéhokoliv jiného zajištění za jakýkoli dluh třetí osoby ze strany společnosti a jakákoli změna takového zajištění a/nebo ručení. f) uzavření jakékoli zástavní smlouvy a/nebo jakéhokoli jiného zajišťovacího instrumentu a jejich jakékoli změny. g) nabytí či prodej jakékoli nemovité věci ze strany společnosti. h) jakékoli právní jednání zavazující společnost dlouhodobými závazky, zejména, nikoli však výlučně, dohody o spolupráci, dohody týkající se nového financování společnosti a vydávání dluhových cenných papírů, pokud mají závazky z takových dohod trvat déle než tři (3) roky a zároveň je společnost není oprávněna jednostranně ukončit s výpovědní dobou o délce šesti (6) měsíců či kratší. i) výkon jakýchkoli práv společnosti v postavení společník jakékoli její dceřiné společnosti.
9. 1. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Ib Ola Lennart Sjölin, jako jednatel a
9. 1. 2019
Zapsán člen statutárního orgánu Bo Per-Olof Helgesson, jako jednatel a
9. 1. 2019
Změna funkce: Ing. Jiří Urban z jednatel na jednatel b
9. 1. 2019
Změna funkce: Ing. Martin Tichý z jednatel na jednatel b
9. 1. 2019
Změněn počet členů statutárního orgánu z 2 na 4
9. 1. 2019
Zapsán způsob jednání: Každý z jednatelů typu A je oprávněn za společnost jednat samostatně ve všech záležitostech. Každý z jednatelů typu B je oprávněn za společnost jednat samostatně, ledaže se jedná o některou z následujících záležitostí, kdy musí vždy jednat alespoň jeden (1) jednatel typu A společně s alespoň jedním (1) jednatelem typu B: a) jakékoli právní jednání, které s ohledem na rozsah a/nebo povahu činnosti společnosti nespadá do rámce běžné podnikatelské činnost společnosti. b) uzavření jakékoli nájemní smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) ve vztahu k prostorám společnosti, pokud má souhrnná výše nájemného hrazeného na základě takové smlouvy (či dodatku k jakékoli nájemní smlouvě) přesáhnout částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH za jeden (1) rok nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. c) jakékoli právní jednání či záležitost týkající se rozsáhlých projektů, na něž bude společnost muset vynaložit kapitálový výdaj nebo více spolu souvisejících kapitálových výdajů nebo jakoukoli jinou formu investice či více spolu souvisejících investic převyšujících jednotlivě či v souhrnu částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně. d) nabytí či prodej ze strany společnosti (i) jakéhokoli podílu nebo jiného typu účasti v jakékoli právnické osobě, ať už zapsané či nezapsané ve veřejném rejstříku, jež vykonává jakoukoli živnost či jinou podnikatelskou činnost. a/nebo (ii) jakéhokoli majetku, jehož účetní hodnota převyšuje částku ve výši 10.000 Eur (slovy: deset tisíc eur) bez DPH nebo ekvivalent této částky v jakékoli jiné měně, ledaže se jedná o prodej zásob společnosti a/nebo ložisek a výrobků mechanického přenosu energie v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti nebo nákup jakýchkoli surovin v rámci běžné podnikatelské činnosti společnosti. e) poskytnutí ručení a/nebo jakéhokoliv jiného zajištění za jakýkoli dluh třetí osoby ze strany společnosti a jakákoli změna takového zajištění a/nebo ručení. f) uzavření jakékoli zástavní smlouvy a/nebo jakéhokoli jiného zajišťovacího instrumentu a jejich jakékoli změny. g) nabytí či prodej jakékoli nemovité věci ze strany společnosti. h) jakékoli právní jednání zavazující společnost dlouhodobými závazky, zejména, nikoli však výlučně, dohody o spolupráci, dohody týkající se nového financování společnosti a vydávání dluhových cenných papírů, pokud mají závazky z takových dohod trvat déle než tři (3) roky a zároveň je společnost není oprávněna jednostranně ukončit s výpovědní dobou o délce šesti (6) měsíců či kratší. i) výkon jakýchkoli práv společnosti v postavení společník jakékoli její dceřiné společnosti.
9. 1. 2019
Vymazán způsob jednání: Jednatel společnosti zastupuje společnost v plném rozsahu včetně samostatného podpisového práva s tím, že podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěnému nebo napsanému názvu společnosti připojí jednatel svůj vlastnoruční podpis. Jednatel není oprávněn prodávat a zastavovat majetek společnosti bez písemného souhlasu druhého z jednatelů, mimo prodeje zásob a výrobků společnosti určených pro vlastní obchodní činnost společnosti.
3. 1. 2019
Vymazán společník Michaela Tichá
3. 1. 2019
Vymazán společník Ing. Josef Lebduška
3. 1. 2019
Vymazán společník Jiří Urban
3. 1. 2019
Zapsán společník Axel Johnson International AB
28. 7. 2016
Změna sídla z Sečská 861, 538 21 Slatiňany na Sečská 861, 538 21 Slatiňany - Slatiňany
2. 7. 2014
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. Jiří Urban
2. 7. 2014
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Martin Tichý
2. 7. 2014
Počet členů statutárního orgánu: 2
2. 7. 2014
Změna adresy: společník Michaela Tichá
2. 7. 2014
Změna informací: společník Ing. Jiří Urban
2. 7. 2014
Změna adresy: společník Ing. Martin Tichý
2. 7. 2014
Změna adresy: společník Ing. Josef Lebduška
2. 7. 2014
Změna adresy: společník Jiří Urban
27. 3. 2010
Změna adresy: člen statutárního orgánu Ing. Jiří Urban
27. 3. 2010
Změna adresy: společník Ing. Jiří Urban
8. 6. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Jiří Urban, jako jednatel
8. 6. 2009
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Martin Tichý, jako jednatel
8. 6. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Jiří Urban
8. 6. 2009
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Josef Lebduška
8. 6. 2009
Zapsán společník Michaela Tichá, jako společník
8. 6. 2009
Zapsán společník Bc. Jiří Urban, jako společník
8. 6. 2009
Zapsán společník Ing. Martin Tichý, jako společník
8. 6. 2009
Změna informací: společník Ing. Josef Lebduška
8. 6. 2009
Změna informací: společník Jiří Urban
8. 6. 2009
Změna sídla z Sečská 149, 538 21 Slatiňany na Sečská 861, 538 21 Slatiňany
8. 6. 2009
Zapsán předmět podnikání: Zámečnictví, nástrojářství
8. 6. 2009
Zapsán předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
8. 6. 2009
Zapsán předmět podnikání: Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů
8. 6. 2009
Zapsán předmět podnikání: Obráběčství
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Výroba pracovních strojů a zařízení
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Opravy pracovních strojů a zařízení
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Kovoobrábění
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Šití prádla, lůžkovin a bytového textilu
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Projektování v oboru strojírenství
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Zámečnictví
8. 6. 2009
Vymazán předmět podnikání: Obchodní činnost
1 2

Údaje o ARKOV, spol. s r. o., IČO: 47472316 byly staženy 4. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo