Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Školská ombuds platforma, z. s., IČO: 19964889, sídlo: Praha

Subjekt Školská ombuds platforma, z. s. spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 78437/MSPH. Společnost vznikla 15. 12. 2023 a sídlí na adrese náměstí Jana Palacha 1/2, 110 00 Praha - Josefov. IČO společnosti je 19964889.

Školská ombuds platforma, z. s. - výpis z obchodního rejstříku k datu 20. 5. 2024

Aktuální rejstřík
RES

Základní informace o Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

Datum vzniku a zápisu
15. 12. 2023
Název
Školská ombuds platforma, z. s.
zapsáno 15. 12. 2023
Adresa sídla společnosti
náměstí Jana Palacha 1/2, 110 00 Praha - Josefov
zapsáno 15. 12. 2023
IČO
19964889
zapsáno 15. 12. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 15. 12. 2023
Spisová značka
L 78437/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 15. 12. 2023
Účel
Účelem spolku je podílet se na vytváření bezpečného a spravedlivého prostředí na českých školách prostřednictvím institutu ombudsosoby. Cílem spolku je sdružovat, propojovat a podporovat školské ombudsosoby a reprezentovat je ve veřejném prostoru.
zapsáno 15. 12. 2023
Název nejvyššího orgánu
výbor členů
zapsáno 15. 12. 2023
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

18. 12. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Jaroslav Šotola, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
15. 12. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Jaroslav Šotola, Ph.D., jako předseda
15. 12. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 2
15. 12. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda a místopředseda zastupují spolek navenek samostatně ve všech záležitostech a právních úkonech. Jednají a podepisují se jménem spolu osobně a samostatně, ale každý z nich je povinen o uvažovaném právním úkonu za spolek předem vyrozumět druhého statutárního zástupce a jednat s ním ve shodě.
15. 12. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost spolku je zaměřena na oblast informační, vzdělávací, poradenskou, supervizní, intervizní, koncepční, analytickou, metodickou, odbornou, výzkumnou, koordinační a propagační. Hlavní formou dosahování účelu spolku je zejména: a.podpora systémových změn a legislativních opatření směřujících ke kultivaci etického prostředí na školách. b.realizace projektů zaměřených na praktickou implementaci konceptů podporujících kultivaci etického prostředí na školách. c.spolupráce s českými školami, jejich zřizovateli, státními orgány, nestátními neziskovými organizacemi, akademickou obcí a dalšími institucemi a odbornými pracovníky. d.pořádání odborných konferencí, kolokvií, seminářů a přednášek. e.publikační činnost, příprava metodických a propagačních materiálů přibližujících téma kultivace etického prostředí na českých školách a role ombudsosob v něm především odborné ale i laické veřejnosti. f.pořádání pravidelných uzavřených intervizních setkání řádných členů a členek. g.vzdělávání a supervize ombudsosob a jednotlivců, kteří o zavedení institutu ombudsosoby ve školním prostředí usilují, h.zprostředkování mezidisciplinárního individuálního poradenství při řešení obzvláště složitých případů. i.rozvoj výzkumné aktivity v oblasti etické kultury ve školství. j.odborná pomoc a supervize při zavádění institutu ombudsosoby. k.rozvoj mezinárodní spolupráce se zahraničními ombudsosobami, školami, jejich zřizovateli, orgány tamější státní správy, nestátními neziskovými organizacemi, akademickou obcí a dalšími institucemi a odbornými pracovníky působícími v zahraničí. l.tvorba obsahu sociálních sítí spolku a webového portálu, určeného především odborné ale i laické veřejnosti, se zaměřením na propagaci příkladů dobré praxe, metodických materiálů, výstupů výzkumné činnosti a kontaktů atd.

Vizualizace vztahů osob a společností - Školská ombuds platforma, z. s.

Informace o podnikání a činnosti Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
Hlavní činnost spolku je zaměřena na oblast informační, vzdělávací, poradenskou, supervizní, intervizní, koncepční, analytickou, metodickou, odbornou, výzkumnou, koordinační a propagační. Hlavní formou dosahování účelu spolku je zejména: a.podpora systémových změn a legislativních opatření směřujících ke kultivaci etického prostředí na školách. b.realizace projektů zaměřených na praktickou implementaci konceptů podporujících kultivaci etického prostředí na školách. c.spolupráce s českými školami, jejich zřizovateli, státními orgány, nestátními neziskovými organizacemi, akademickou obcí a dalšími institucemi a odbornými pracovníky. d.pořádání odborných konferencí, kolokvií, seminářů a přednášek. e.publikační činnost, příprava metodických a propagačních materiálů přibližujících téma kultivace etického prostředí na českých školách a role ombudsosob v něm především odborné ale i laické veřejnosti. f.pořádání pravidelných uzavřených intervizních setkání řádných členů a členek. g.vzdělávání a supervize ombudsosob a jednotlivců, kteří o zavedení institutu ombudsosoby ve školním prostředí usilují, h.zprostředkování mezidisciplinárního individuálního poradenství při řešení obzvláště složitých případů. i.rozvoj výzkumné aktivity v oblasti etické kultury ve školství. j.odborná pomoc a supervize při zavádění institutu ombudsosoby. k.rozvoj mezinárodní spolupráce se zahraničními ombudsosobami, školami, jejich zřizovateli, orgány tamější státní správy, nestátními neziskovými organizacemi, akademickou obcí a dalšími institucemi a odbornými pracovníky působícími v zahraničí. l.tvorba obsahu sociálních sítí spolku a webového portálu, určeného především odborné ale i laické veřejnosti, se zaměřením na propagaci příkladů dobré praxe, metodických materiálů, výstupů výzkumné činnosti a kontaktů atd.
zapsáno 15. 12. 2023

Personální obsazení, vedení Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

Předseda
Mgr. Jaroslav Šotola, Ph.D.
Dolany, 783 16 Dolany - Dolany
Den vzniku funkce: 15. 12. 2023
zapsáno 15. 12. 2023
Počet členů
2
zapsáno 15. 12. 2023
Způsob jednání
Předseda a místopředseda zastupují spolek navenek samostatně ve všech záležitostech a právních úkonech. Jednají a podepisují se jménem spolu osobně a samostatně, ale každý z nich je povinen o uvažovaném právním úkonu za spolek předem vyrozumět druhého statutárního zástupce a jednat s ním ve shodě.
zapsáno 15. 12. 2023

Skuteční majitelé Školská ombuds platforma, z. s. - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Jaroslav Šotola, Ph.D.
Dolany, 783 16 Dolany - Dolany
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 15. 12. 2023
zapsáno 18. 12. 2023

Hodnocení společnosti - Školská ombuds platforma, z. s.

-
0
+

Sídlo společnosti Školská ombuds platforma, z. s. na mapě

náměstí Jana Palacha 1/2, 110 00 Praha - Josefov

Údaje o Školská ombuds platforma, z. s., náměstí Jana Palacha 1/2, 110 00 Praha - Josefov, IČO: 19964889 byly staženy 20. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Spolek Školská ombuds platforma, z. s. sídlí na adrese: náměstí Jana Palacha 1/2, 110 00 Praha - Josefov.
  • Spolek Školská ombuds platforma, z. s. má IČO 19964889.
  • Spolek Školská ombuds platforma, z. s. vznikl 15. 12. 2023.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo