Partner webuRoger logo
Předplatit časopis Finmag

Můj originál, z. s., IČO: 21036551, sídlo: Třinec

Subjekt Můj originál, z. s. spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 21121/KSOS. Společnost vznikla 9. 1. 2024 a sídlí na adrese Oldřichovice 738, 739 61 Třinec - Oldřichovice. IČO společnosti je 21036551.

Můj originál, z. s. - výpis z obchodního rejstříku k datu 13. 5. 2024

Aktuální rejstřík
RES

Základní informace o Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

Datum vzniku a zápisu
9. 1. 2024
Název
Můj originál, z. s.
zapsáno 9. 1. 2024
Adresa sídla společnosti
Oldřichovice 738, 739 61 Třinec - Oldřichovice
zapsáno 9. 1. 2024
IČO
21036551
zapsáno 9. 1. 2024
Právní forma
Spolek
zapsáno 9. 1. 2024
Spisová značka
L 21121/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 9. 1. 2024
Účel
Základním účelem a cílem spolku je vytvořit větší zázemí pro osoby a rodiny s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním postižením z Třince a jeho okolí. Jeho cílem je vytvořit obecně prospěšné centrum pro podporu osob a rodin pečujících o osoby s postižením, s potřebnou nabídkou služeb a podporou laické i odborné veřejnosti. Dalším cílem spolku je podpořit spolupráci a možnosti dětí s poruchou autistického spektra, s kombinovaným postižením a jejich rodin, včetně podpory prosazování účasti širší veřejnosti a spolupráce s jinými spolky a jinými právnickými a fyzickými osobami sledujícími podobné cíle, propagovat a prosazovat principy občanské společnosti.
zapsáno 9. 1. 2024
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 9. 1. 2024
Rizikovost společnosti Rizikovost společnosti
Co zde najdete
Kontaktní údaje
Poslední změny a události
Informace o podnikání a činnosti
Personální obsazení, vedení
Vizualizace vztahů
Hodnocení společnosti
Sídlo společnosti na mapě

Kontaktní údaje

Živé firmy

Pro tento subjekt neevidujeme žádné kontaktní údaje.

Přidat kontaktní údaje

Poslední změny a události Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

9. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Nikol Zvolenská, jako předseda
9. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
9. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku samostatně. V případech přijímání závazků a dispozicím s peněžními prostředky na účtech, jejichž hodnota převyšuje 50.000,- Kč v jednotlivých případech, při sjednávání úvěrů, půjček, dispozicích s nemovitými věcmi a automobily, předseda zastupuje spolek rovněž samostatně, k účinnosti takového jednání je však nutné schválení členskou schůzí.
9. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. Nikol Zvolenská, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1. V zastoupení svých členů plnit organizační, vyjednávací, konzultativní, informační, dohadovací, iniciativní, kontrolní a poradní funkce. 2. Koordinovat a sjednocovat činnost svých členů. 3. Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu a cílů spolku. Cíle spolku jsou naplňovány zejména prostřednictvím terapeutické péče individuální, rodinné, formou podpůrných skupin, arteterapie a hipoterapie, rané péče, krizové intervence, vzděláváním, preventivními a podpůrnými programy pro rodiče postižených dětí, zajišťováním a organizováním terapeutických a relaxačních pobytů, trávení volného času a volnočasových aktivit, tedy služeb nejrůznější povahy pro děti a dospělé s autismem a rodiny, které pečují o osoby s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním znevýhodněním, podpora a pomoc pro rodiče a rodiny dětí a osob se specifickými potřebami. Konkrétně pak jde zejména o tyto činnosti: - psychosociální a terapeutická podpora v rámci poskytování terapií a práce s celým rodinným systémem, rané péče, zlepšování sociálních a komunikačních dovedností, vzdělávání, preventivní a podpůrné programy, - pravidelná setkávání rodičů, - sociální začleňování, - organizování společných pobytů, času a prostoru pro odpočinek, - v rámci setkávání a sdružování rodičů umožnit vznik prostoru pro rodičovské podpůrné skupiny, které by byly postaveny na sdílení, předávání zkušeností a inspirací rodin dalším rodinám, - na základě potřeb jednotlivých rodin vytvořit programy pro jejich konkrétní potřeby, iniciovat a motivovat rodiny k aktivnímu zapojení do činnosti, programů a vzdělávacích aktivit, - krizová pomoc při počáteční konfrontaci s diagnózou i v akutní fázi během vývoje a života dítěte nebo samotného rodiče, - spolupráce s odborem sociálních věcí města Třinec, speciálně pedagogickými centry, PPP, Chewal z.s., stacionáři, odlehčovacími službami a jinými subjekty, sledujícími obdobné cíle, - vedení sportovně-terapeutických kroužků a aktivit, víkendových akcí, pobytových aktivit včetně příměstských a pobytových táborů a další zde neuvedené formy práce s dětmi, - sociálně - pedagogická činnost, například hipoterapie, - organizace prorodinných společenských akcí, karnevalů, soutěží, pořádání příležitostných oslav apod., - podpora občanské společnosti a komunity, - další služby prorodinného charakteru.

Vizualizace vztahů osob a společností - Můj originál, z. s.

Informace o podnikání a činnosti Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

Předmět činnosti
1. V zastoupení svých členů plnit organizační, vyjednávací, konzultativní, informační, dohadovací, iniciativní, kontrolní a poradní funkce. 2. Koordinovat a sjednocovat činnost svých členů. 3. Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu a cílů spolku. Cíle spolku jsou naplňovány zejména prostřednictvím terapeutické péče individuální, rodinné, formou podpůrných skupin, arteterapie a hipoterapie, rané péče, krizové intervence, vzděláváním, preventivními a podpůrnými programy pro rodiče postižených dětí, zajišťováním a organizováním terapeutických a relaxačních pobytů, trávení volného času a volnočasových aktivit, tedy služeb nejrůznější povahy pro děti a dospělé s autismem a rodiny, které pečují o osoby s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním znevýhodněním, podpora a pomoc pro rodiče a rodiny dětí a osob se specifickými potřebami. Konkrétně pak jde zejména o tyto činnosti: - psychosociální a terapeutická podpora v rámci poskytování terapií a práce s celým rodinným systémem, rané péče, zlepšování sociálních a komunikačních dovedností, vzdělávání, preventivní a podpůrné programy, - pravidelná setkávání rodičů, - sociální začleňování, - organizování společných pobytů, času a prostoru pro odpočinek, - v rámci setkávání a sdružování rodičů umožnit vznik prostoru pro rodičovské podpůrné skupiny, které by byly postaveny na sdílení, předávání zkušeností a inspirací rodin dalším rodinám, - na základě potřeb jednotlivých rodin vytvořit programy pro jejich konkrétní potřeby, iniciovat a motivovat rodiny k aktivnímu zapojení do činnosti, programů a vzdělávacích aktivit, - krizová pomoc při počáteční konfrontaci s diagnózou i v akutní fázi během vývoje a života dítěte nebo samotného rodiče, - spolupráce s odborem sociálních věcí města Třinec, speciálně pedagogickými centry, PPP, Chewal z.s., stacionáři, odlehčovacími službami a jinými subjekty, sledujícími obdobné cíle, - vedení sportovně-terapeutických kroužků a aktivit, víkendových akcí, pobytových aktivit včetně příměstských a pobytových táborů a další zde neuvedené formy práce s dětmi, - sociálně - pedagogická činnost, například hipoterapie, - organizace prorodinných společenských akcí, karnevalů, soutěží, pořádání příležitostných oslav apod., - podpora občanské společnosti a komunity, - další služby prorodinného charakteru.
zapsáno 9. 1. 2024
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Hospodářské či jiné výdělečné činnosti vedlejší, včetně fundraisingu
zapsáno 9. 1. 2024

Personální obsazení, vedení Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

Statutární orgán Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

Předseda
Mgr. Nikol Zvolenská
Slezská, 739 61 Třinec - Lyžbice
Den vzniku funkce: 9. 1. 2024
zapsáno 9. 1. 2024
Počet členů
1
zapsáno 9. 1. 2024
Způsob jednání
Předseda jedná jménem spolku samostatně. V případech přijímání závazků a dispozicím s peněžními prostředky na účtech, jejichž hodnota převyšuje 50.000,- Kč v jednotlivých případech, při sjednávání úvěrů, půjček, dispozicích s nemovitými věcmi a automobily, předseda zastupuje spolek rovněž samostatně, k účinnosti takového jednání je však nutné schválení členskou schůzí.
zapsáno 9. 1. 2024

Skuteční majitelé Můj originál, z. s. - dle obchodního rejstříku

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Nikol Zvolenská
Slezská, 739 61 Třinec - Lyžbice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 1. 2024
zapsáno 9. 1. 2024

Hodnocení společnosti - Můj originál, z. s.

-
0
+

Sídlo společnosti Můj originál, z. s. na mapě

Oldřichovice 738, 739 61 Třinec - Oldřichovice

Údaje o Můj originál, z. s., Oldřichovice 738, 739 61 Třinec - Oldřichovice, IČO: 21036551 byly staženy 13. 5. 2024 z webové stránky justice.cz a služby RES, která sdružuje několik veřejných rejstříků včetně obchodního rejstříku. Zobrazujeme pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimo jiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uvedená data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Často kladené otázky

  • Spolek Můj originál, z. s. sídlí na adrese: Oldřichovice 738, 739 61 Třinec - Oldřichovice.
  • Spolek Můj originál, z. s. má IČO 21036551.
  • Spolek Můj originál, z. s. vznikl 9. 1. 2024.

Výběr redakce

Aktuální číslo časopisu

Předplatné časopisu Finmag

Věda je byznys –⁠ byznys je věda

Koupit nejnovější číslo